2019. október 2., szerda

Egy régi klasszikus

A mai napi ételünk egy klasszikus kaja, a krumplifőzelék fasírttal - újragondolása, vegán módra. Biztos lehetne valami fancy nevet találni neki, mondjuk joghurtos burgonya fűszeres vagdalttal...de a lényeg ugyanaz.

A jó öreg egyszerű krumplifőzelék, babérlevéllel és majorannával, tejföl helyett szójajoghurtos habarással. Na és végre ezt a nyomorult szójakockát is sikerült értelmesen felhasználni...beáztat, összecsopperel, sóz, paprikáz, újra beáztat, kinyomkod, és fasírttá alakít....

A végeredmény egy igazán finom étel lett, megdöbbentő, de a srácok is imádták....pedig vegán :D:D:D


1 megjegyzés:

Lazac írta...

Imádom a krumplifőzeléket!!! Egy egyik gyengém és már milyen régen nem volt!!! Adtál 1 jó ötletet, köszi :)