2013. május 26., vasárnap

gyereknap 2013

Egészen szerdáig le sem esett, hogy ma Gyereknap lesz.
Itt ugye nem ünneplik, így sehonnan nem ömlött az ember tudatába, és szerdán vhogy megvilágosodtunk, hogy "basszus, most lesz május utolsó vasárnapja...:O "
Szerencsére szabadnapos voltam, ééés 2 napja csodás idők vannak. (Tegnap pl. egy órán át focizott Alan a fiúkkal, este senkinek nem kellett altató. ) Bár mára már elérte az országot egy újabb esőzóna, azt jósolta Peter, a legújabb kedvencem, hogy Keleten jó idő lesz, és csak délután ér majd oda a csapadék.
Így tegnap Alan bevásárolt piknikezéshez, meg egy csomó extra édességet is persze, aminek nagyon örült minden korosztály. 
Reggel gyors pillantás azért még a meteo-s oldalakra, mert ugye itt sosem lehet tudni.. és elindultunk a Glendalough-hoz, amit a gyerekek szavaztak meg. Tomi itthon maradt, tanult: egy hét múlva érettségi.
Az idő csodás volt, csak hazafele úton esett az eső az autópályán.
Rengeteget fociztunk, közben ettünk-ittunk, a végén fagyiztunk is.
Beni időnként elment, és játszott egy-egy kisgyerekkel. Amúgy tiszta chatter-box, mindenkivel elbeszélget, - a szomszéd nyugdíjas katonatisztet imádja, ha kell-ha nem traccsol vele.. :D És most is megismert egy Alex nevű 7 éves kisfiút, akivel kiástak a kőkörben egy hangyabolyt, meg gilisztákat szedtek.. és megbeszélték, hogy jövő hétvégén is itt találkoznak. :)
Jó kis nap volt :)




































2 megjegyzés:

Mandula írta...

A középső fogvillogtatós kép a kedvencem :-DD
Isten éltesse őket! :-)

verbena írta...

Mandula: nekem is :)