2013. május 10., péntek

a tegnap estéről..

4 éve volt megrendezve az első "Search for a superstar" nevű show: (azon Hannus második lett :)) akkor még a helyi Hotel egyik termét bérelték ki, aztán következő évben is.. de tavaly elmaradt, hiába akarták a gyerekek nagyon.. nem "érte" meg a giminek. :S
Idén low budget keretében megtartották újra, a kantint rendezték be, a nyereményeket is visszább vették. (a fődíj 150 euró volt)
Felvonultunk teljes létszámban, azt gondoltuk, hogy Beni már nem olyan kicsi egy késő esti programhoz. Kicsit csúszva kezdődött, negyed kilenckor.
Mindkét gyerekünk indult, bár Tomi nem akart, közölte, hogy ő nem tud előadni olyat, amit még nem hallottak tőle ÉS nincs benne csúnya szó..
Aztán Kari rádumálta, hogy azzal az Adele átdolgozással indulhatna, amivel őt szokta idegesíteni.. :D
(Tomi NEM szereti Adele-t, Kari igen.) 

Karolinánk negyedikként lépett fel, Tomi a második részben, tizensokadikként.
Az eddigi tapasztalataink az volt, hogy a fődíjat és vmelyik másik díjat egy-egy trad-zenész/banda kapja, így mikor Kari szólították győztesként ki... hááááát, leírhatatlan, amit éreztünk.


Tomi is isteni volt, hallani, hogy mennyivel bársonyosabb lett a hangja, mint pár éve, és a magas hangokkal is képes megbirkózni.. ja, és ő volt az egyetlen olyan fellépő, akit nem zavart a hangszere, és képes volt gitározni ÉS énekeni egyszerre. :D 







3 megjegyzés:

verbena írta...

Köszi szépen :)

Mandula írta...

Újra itt vagyok és milyen jó hírekre jövök! :-)
Azta! Szenzációsak! Karinak gyönyörű hangja van, Tomi pedig nagyon jó fej, hogy bevállalta Adele-t (és még szuperül is adta elő :-)
Nagyon tehetségesek és elismerés nektek szülőknek is, hogy megteremtitek a hátteret, hogy a tehetségük kibontakozhasson!

verbena írta...

Aw, köszönöm mindkettőtöknek :)

Mandula, szerintem is jófej volt a gyerek. :)