2012. december 27., csütörtök

Karácsony '12

A Szentesténk pont úgy telt el, ahogyan azt elterveztük. Csendesen, szépen, békésen, öröm és bódottá' ezerrel.
Az ünnepi estebéd is jól sikerült, és még egy üveg hatputtonyos aszút (by aldi :O ) is sikerült elfogyasztani az este folyamán.
Míg várakoztunk a csodára, addig zenélt az ifjúság, megmutatták a megtanult kis darabjaikat, sőt Kari zongorakísérete mellett mindannyian elénekeltük a Csendes éjt - három nyelven. (cööö)





























Karácsony első napja is szelíden, játék-evés-ivás-filmnézés-olvasás bűvkörében telt, annyi kivétellel, hogy Tomi elment az éves Christmas day swim -re, ami a jótékonysági tóban fürdést testesíti meg. 
Igen ám, csakhogy estére nem érezte jól magát, le is csesztük, hogy a 10 fok ellenére, azért qrva hideg lehetett a víz, biztosan megfázott.
Éjjel csúnyán belázasodott, így a 26.-a az kicsit csendesebbre sikeredett, és annak ellenére, hogy úgy gondoltam, hogy Tomi az úszás miatt lett lázas, Beni is belázasodott megint estére..
Így az elméletemet a "nem-tett-jót" -ra redukáltam. Orvoshoz most még nem visszük őket, mert azon kívül, hogy lázasak, nincs más tünetük, és nem tesszük ki feleslegesen egy újabb adag vírusnak a váróteremben őket.




3 megjegyzés:

verbena írta...

:)
Hogy bátor? Igen, végülis.. így is mondhatjuk.. :):) *Én más jelzőt mondtam akkor neki..*

Mandula írta...

Nagyon helyesek vagytok mindannyian, olyan meghittek a képek, meg vidámak, meg boldog, meg minden :-)
Fiúknak jobbulást, reméljük a láz legyőzi a bacikat és nem lesz folytatás!

verbena írta...

Köszi Mandula neked is a kedves szavakat és jókívánságokat :)