2012. december 10., hétfő

egy heti történések egy posztban :)

Buddy szülinapi buliját követően Jovi és férjura még hétfőig velünk voltak, sőt vasárnap egy kis vásárolgatást is bele tudtunk szorítani. Tök jó, hogy itt voltak, nem csak a társaságuk miatt, hanem - én, a kis önző húg :P-  olyan dolgokat hozott, amiknek nagyon-nagyon örülök.. pl. a Mo-on maradt papír fényképeinket, még az őskorból :D, vagy az új Ken Follett könyvet..
Aztán a dolgos hétköznapok közepette a Mikulás is megérkezett:






A hétvégére hazajött Hannus megint, így 8.-án teljes létszámban feldíszítettük a fánkat, meg a házat.




Díszítés közepette összefutottunk a szomszéddal, aki megkérdezte, hogy nekünk adhatna-e egy mahagóni étkezőasztalt 4 székkel..  Nemrég vettek egy nagyobbat, és bár 4 gyerekük van, meg 11 unokájuk, de senki nem tudja hova tenni.. Megnéztük, a márványbetét rögtön megmozgatta a fantáziánkat (marcipángyúráááás!!! ) így nem mondtunk nemet. :D



Kora este pedig átmentünk r-ba, ahol Karácsonyi vásár volt:







A Karácsonyi készülődés elkezdődött ezerrel, szokásosan mind a hat gyerkőc listát írt, és annak ellenére, hogy Marci és Beni a két hívő gyerekünk, Marci 4 dolgot írt a listára, olyan felhanggal, hogy " én realista vagyok, tavaly is 4 dolgot kaptam, idén sem kérek többet" .
Hát nem zabálnivaló?
Tomi ellenben optimista, egy A4-es oldalt teleírt... :D
Amúgy elég keményen állunk neki az Ünnepeknek, lefaragtunk bizonyos dolgokból, de tudom, hogy az idei is szép, békés és szeretetteljes lesz.






Nincsenek megjegyzések: