2023. május 20., szombat

A hetünk, a huszadik..

 Úgy néz ki, hogy Marci talált magának munkát, több helyre (kisboltokba) beadta a cv-jét, 2 helyről vissza is írtak neki, és az egyik helyen volt is beszélni, hétfőn meg bemegy eligazításra. Éttermekben tuti lenne munka, de a take-away-esnél annyira megutálta az esti/éjszakai/hétvégi munkát, hogy inkább kipróbálná így nyáron az árufeltöltő/kisboltos kisegítést. Ez sem lesz könnyű, de csak nyárra keres, plusz ha úgy alakul, azért este még elmehet bárhová a barátaival. Jogsit akar, arra kéne az extra pénz.

Beninek nagy élmény* volt a koncert, még a bandával is találkozott/lőttek fotót, mikor azok a pólokat írták alá.. *Tominak nem tudom, hogy mekkora élmény lehetett, ausztrál punk-rock banda, csomó kölyök, telt ház, pogózás.. de azt mondta, hogy jó volt.  Előtte még a Captain America-ba elvitte kajálni is, Beninek tényleg jó dolga volt.
Amúgy még 2 hét és vége a sulinak. Nagyon fura, hogy az lesz az utolsó éve, érettségizni fog, meg felnő.. nagyon nem ér. 
A cserkészcsapatból kilépett, régóta érlelődött már, sajnos nem fért már bele az idejébe, tanulnia kellett, jövőre érettségi..




Alan a sok-sok körözéses gyakorlás után végre el tudott menni egy nagyobb körre, Marcival, hétfőn meg Jancsival tervezi megmászni a Galtymore-t, (Írország 5. legmagasabb hegye, 906m magas.) Ilyen apa-fiú program lesz, ui Jancsi csütörtökön elmegy Németországba és csak augusztusban fog hazajönni. 

Holnap vendégségbe megyünk délután, október óta nem találkoztunk, mindig volt valami, ami miatt toltuk, halasztottuk..

2 megjegyzés:

Lazac írta...

Úgy szeretem, ha ilyen élmény ajándékokat adnak az emberek! Milyen jó lesz erre is visszaemlékezni Beninek még pár év múlva is. ♥ Látszik a fején, hogy nagyon élvezte. :)
Én tegnap egy pár méteres emelkedőtől elfáradtam, csak jelzem a fizikai állapotomat. :):) Mély meghajlás a fik előtt, hogy ilyen magasra mennek! ♥
Remélem Marcinak ez a meló jobban be fog jönni mint a másik. A pénz nem esik az ölünkbe, sajnos. :):) Pedig de jó is lenne! ♥♥
Szép napot Nektek mára is. ♥

Verus írta...

Én is szeretem az élményeket, de persze a kézzel fogható dolgokat is… na jó, tulajdonképpen minden ajándékot szeretek 😅 és adni is, nem csak kapni 😊
Átadom a fiúknak, remélhetőleg igaz lesz az előrejelzés, hogy száraz, napos idő lesz holnap, mert most nagyon ehh idő van..
köszi Lazac, neked is szép napot, hetet 😘💝