2020. október 7., szerda

Level 3

 Ma nulla órától 3 hétre az egész országra kiterjesztették a szigorítást, minden megye 3-asra lépett. Igaz, a szakértők, kapásból az 5-ös, legszigorúbbat javasolták, de nem merték ezt még meglépni a politikusok.
Úgyhogy maradunk a megyében, mondjuk vásárolni szoktunk csak messzebb menni, de mostanra frankón antiszociális emberekké váltunk, így a mi életünkben nagy változást nem hoz ez a szigorítás. 
A suli ugyanúgy működik, a munkahelyem is. Alan és Jancsi is ugyanúgy onlàjn maradnak, mint eddig. 

Bakker.. viszont most, kicsivel később, realizáltam, hogy akkor ez a 3 hét pont a házassági évfordulós, szuper pampering hétvégénk előtt ér véget.. vajon le kell mondanunk? 
Abban maradtunk Alannel, hogy várunk 2 hetet, és meglátjuk, mert csak 48 órás lemondás van a foglaláson. 

2 megjegyzés:

Lazac írta...

Bakker, ennek soha nem lesz vége? Sajnálnám, ha le kellene mondanotok, de most annyira bizonytalan minden. Én is antiszoc lettem, nem is kívánkozok sehova, jól megvagyok itthon, bár azért néha hiányzik is a jövés-menés. Október végén tervezünk a barátokkal egy Balaton körüli bringázást, remélem tudunk menni. Novemberben meg Szegeden van egy foglalásom, szintén baráti összejövetel miatt...hát meglátjuk. A vak is azt mondta. :)

Verus írta...

Sztem le fogjuk mondani, esélytelennek látom, hogy 2 hét múlva lazítanának újra a megszorításokon.
Neked drukkolok, hogy tudjatok menni, de ahogy latom, Viktorék szerint még mindig a külföld a veszélyes, a belföld okés.