2019. december 31., kedd

2020 küszöbén

Megint elment egy év. Hamarosan 2020 lesz. Ilyenkor illik kicsit összefoglalni az elmúlt évet, és írni arról is, mégis mit várunk a jövő évtől. A 2019 nagyon gyors év volt. Lehet, ahogy öregszünk, az évek egyre gyorsabbak? :) Hát igen, így is lehet nézni. Mindenesetre tényleg sok minden történt... Jancsi elkezdte az egyetemet, Kari meg az utolsó évét, mindketten itthonról bejárósok lettek. Hanna is elkezdett egy másoddiplomás képzést.
Kipróbáltuk végre a kempingezést is, és hibrid kocsira váltottunk. Megéltünk egy csomó dolgot...például kiraboltak Magyarországon...feltörték a kocsit, elvittek belőle sok mindent, aztán egy magyar fogorvos nagyon csúnyán lehúzott....de ezekből azt hiszem mind tanultunk. A kempingezés fantasztikus élmény volt. A gyerekekkel szuper volt minden, mondjuk abba a kempingbe asszem soha többet, de hát valahogy ebbe is bele kell tanulni. A nyaralásunk egyik legjobb része megint az emberi tényező volt, tök jó régi barátokkal futottunk össze, és el is határoztuk, hogy gyakrabban találkozunk majd :)

Aztán az is lényeges dolog volt ebben az évben, hogy Beni főszerepet játszott a suli musicalben....amit ugyebár errefelé igen komolyan vesznek. Sok mindent csináltunk még a házon is, leburkoltuk a nappalit laminált padlóval, kicsit átalakítottuk a konyhát is....praktikusabb, szebb lett minden. Sok munka volt benne, de megérte.

Megkerülhetetlen a dolog, hogy ebben az évben történt az is, hogy kiderült, a családunk éveken át tartó szervezkedéssel végül ki tudott golyózni minket a házból....persze full illegális módszerekkel, amit persze jogi úton megpróbálhatnánk megtámadni, de mi egyszerűbbnek gondoljuk hogy csak simán éljük tovább az életünket, és vonjuk le a konzekvenciákat. Mindenki számoljon el önmagával meg a Jóistennel. Ez megtörtént, és mi túl vagyunk rajta.

A most következő év se lesz unalmas, ebben biztos vagyok. Vendégeket várunk először májusban, aztán júniusban, aztán júliusban is.... és újfajta nyaralást is tervezünk, autómentes, allincluzívos török tengerpartosat, barátokkal együtt...nagyon izgatottak vagyunk, eddig mindig kocsival mentünk nyaralni, ami egyfelől nagyon kényelmes, mert ad egyfajta szabadságot, másfelől nagyon stresszes, mert általában sosincs olyan verdánk, ami felől ezer százalékosan biztosak lennénk, hogy nem lesz vele semmi gond útközben :)  Izgatottan várjuk az élményeket.

Karolina ebben az évben fog lediplomázni, és kiválasztani, milyen irányba megy tovább az életben. 

Sok minden egyéb területen is vannak nagy terveink (mint szinte mindig), amiből a Jóisten tudja csak, mi és hogyan fog megvalósulni, avagy meghiúsulni.

Ami fontos, az állandó az életünkben: Szeretjük egymást, és semmi más nem számít. 

4 megjegyzés:

Lazac írta...

Megragadom a lényeget, szerintem nagyon jó választás a török all inclusive-os nyaralás, én imádtam, bármikor újra megismételném.:)
A többi napirendi pontból volt aminek a részese is voltam és ez különös örömmel tölt el. :)
Meg még leszek is :D:D:D:D
Az életben a lényeges dolgok nem vehetők meg,ilyen a család, a barátok és az egymás iránt érzett szeretet, kötődés.:) Azt hiszem megint sikerült jól összefoglalnod a lényeget!
B.Ú.É.K. nektek :)

Alan írta...

Köszi! :) Abszolút egyet értek :):) És BUÉK Neked/Nektek is! Várjuk már nagyon a török nyaralást, aztán majd személyesen kidumáljuk milyen volt :D:D:D

kisrumpf írta...

Boldog új esztendőt Nektek, kellemeset, egészségeset - s sok örömöt a gyerekeitekben. Egy (rendszertelen, de annal nagyobb élvezettel) olvasótok.

Alan írta...

Köszönjük szépen, Neked és családodnak is Boldog Újévet! :):)