2020. január 5., vasárnap

Január első napjai

Mivel megérkezett a társas Szilveszter napján, egész este azzal játszottunk,  Ki a Jani?-t.
6-an voltunk itthon, lett két csapat. Olyasmi, mint egy activity, csak itt mindent a Janival kell elmutogatni, aki egy 150 centis felfújható tökalsó pasas. 
Annyit röhögtünk, hogy majdnem lekéstük az éjfélt.





A kutyát közben felügyelettel engedtük ki a kertbe, de olyan haláli csend volt idén is nálunk, mintha kihaltak volna az emberek. Szerencsére ide még nem ért el az Újévkor is petárdázzunk, ne csak Halloween-kor..
Másnap, elsején megejtettük az idei első kirándulást, a MET szerint a Wicklow-ban volt esély meglátni a napot, hát végülis láttuk.. amúgy ugyan az a kicsit taknyos, nyirkos idő volt ott is, mint itthon.
Jancsi elvitte a barátnőjét korizni, így 5-en mentünk, nagy hasalós túrát terveztünk, hogy adjunk az érzésnek, de Beninek úúúgy el kezdett fájni a térde, hogy csak egy lazább kört mentünk.
Amúgy okosan csináluk, és 10-re ott voltunk, ugyanis bár a parkoló 4-kor bezárt, de 2 után, mikor indultunk haza, konkrétan kilométeres sorok voltak a parkoló előtt..
Piknikeztünk is, vittünk teát-szendvicset, csokit.
Aztán még megálltunk a Miners-way-nél, felmásztunk a régi bányász házak romjaihoz, Kari és Marci még a hegy tetetjére felkapaszkodtak, de mi vigyáztunk a fájós térdű Benire. 










Holnap suli, teljesen visszatérnek a normális hétköznapok, bár Kari-Jancsi csak 20.-án mennek vissza az egyetemre, de Kari a tézisén dolgozik, egy héten belül be kell adnia, így nagyon sokat nem látjuk.

A párás idő ellenére is 10 fokok vannak, kinyílt a kertemben az első nárcisz.. kissé korai..



5 megjegyzés:

Lazac írta...

A Janis képeken behaltam.:):)
A kirándulósak nagyon tetszenek, de van 2 kedvencem, a mohás fa, meg a köves patakmeder...♥♥♥

Verus írta...

A Janis tarsas nagyon vicces! Ha itt lesztek, es van kedvetek, kiprobaljuk!
A Wicklow az orok kedvenc.. 💝💝

Lazac írta...

Ott nem jártam ...még :):)
A társasban benne vagyok.:):)

Verus írta...

Listán van akkor, csak győzzük bejárni :)

Lazac írta...

♥♥♥♥