2018. október 11., csütörtök

Back to the mindennapok

Beni röpköd: mindjárt bemutató, már kosztümös próbáik vannak, színpadon, nagyon izgatott. Kicsit fájlalja a hasát, de megbeszéltük, hogy valószínűleg izgul csak és az a "baj".
Megkapták a musical-es pulcsijukat, abban jön-megy (épp csak aludni nem alszik abban). Rá van varrva a szerepbéli neve: Benjamin.. Persze majd' mindenki azt hiszi, hogy az a neve..mondtam, sebaj, legalább nem Joseph van odaírva. :D 



Kari minap üzent, hogy ne aggódjunk (ettől ráz ki a hideg, amikor így kezdik az üzenetüket..) minden oké, de .. épp a laborban voltak és valami radioaktív cuccal dolgoztak, mikoris a laborpartnere (HP a javából) hadonászott a szikéjével, amivel kapargatta a cuccot, és megszúrta Kari kezét.. A vezető asszisztens mondta, hogy no para, nem nagy dózisú, nem lesz semmi baja.. De bakker, hogy lehet valaki ennyire hülye, hogy harmadévesen sem tudja az alap laborszabályokat. 
Majd ugyanaznap elmentek falatmászni az Eoinnal, aki leesett és megütötte a kezét..Kari elvitte orvoshoz, (az egyetemihez) aki mondta, hogy egy hétig jegelje meg pihentesse, nem hinné, hogy el lenne törve..és adott egy levelet (csak úgy mehet az ember be a kórházi ügyeletre saját lábon, hogy előtte egy házi orvos megnézte és ő javasolja a további vizsgálatokat) nekik, hogy ha nem javulna egy hét alatt, akkor menjen el rtg-re a kórházba. 
Persze ők is úgy gondolták, meg mi is mondtuk nekik, hogy reggel menjenek be, hogy őrülten fáj a keze.. így is lett, megrtg-ezték, perszehogy el van törve a kézközépcsontja..4 hét gipsz.

Én meggyógyultam, lassan már újra teljes mellbedobással edzek, de addig csak igen apró léptekkel (heti egyszer..) 
Nem vagyunk amúgy jó passzban, olyan őszi levertség vagy mi.. de jövő héten jön Alan barátja a bnőjével addigra össze kéne kaparnunk magunkat..

1 megjegyzés:

Lazac írta...

Bakker! Ha az embernek gyereke(i) van(nak) egy örök aggódás az élete....
Beni nagyon jól fest a sulis pólójában.:)
Neked jobbulást kívánok. :*