2013. január 1., kedd

Szilveszter-Újév

Az nagyon gáz lenne ha az Új év első bejegyzésében, bevezetésként, azt ecsetelném, hogy mennyire megbetegedtem én is, meg Tomi sincs még jól, így nem teszem, helyette elmesélem, hogy ennek ellenére milyen viccesre sikeredett a tegnapi napunk.
Fotók és videók most nem készültek: azt hiszem nem áll jól az influenza senkinek sem.

Csináltunk egy csomó fincsi salátát, meg Buddy megsütötte anyósomtól tanult isteni húsos haséját, 108 darabot :O , vettünk csipszet is, ropit, mogyit, pisztáciát, meg egy bazi nagy doboz Quality street-et.
Felkészültünk na. :)
Hannus a barátaival ment bulizni, így miután elment, mi is belecsaptunk az esti buliba :D

Először kártyáztunk, wizard-öt, amit még Tomi kapott Ausztriából, nagyon jópofa játék, és 6-an is lehet játszani, Beni meg velem volt.
Aztán ki-kivel-mit csinált-ot játszottunk, majd táncversenyt rendeztünk. :D
Ez totál spontán jött, mert egyszerűen úgy fel voltak a kissrácok pörögve, hogy nem bírtunk velük, így ki akartuk kicsit fárasztani őket.
Mindenki mindenkit pontozott, Tomi volt a dj és ő keverte be a számokat a "táncosoknak". :D Így lehetett az, hogy Beni egy nagyot tombolhatott az AC/DC Highway to hell-jére, én Jackozhattam a BAD című számra, és Buddy pedig rázhatta a sejhaját az LMFAO Im sexy and I know it című remekművére..
És mint említettem spontán volt a verseny, így a nyereményeket is spontán kellett felajánlanunk: az első helyezett (Tomi) kapott egy rúd ananászos marcipánt, az utolsó (Buddy és Kari közösen) meg egy grapefruitot.
Aztán éjfélre várva még egy amerikából jöttem-et is lenyomtunk..
Éjfélkor a youtuberól meghallgattuk a Himnuszt, és mivel semmiféle tűzijáték nem volt, így meggyűjtottunk egy tortára való tűzijátékot :P és koccintottunk - sprite-tal. (nem volt kedvünk pezsgőt venni/inni, így maradt a jó öreg sprájt.)

Jó kis esténk volt.

Ma pedig, -megszakítva az eddigi tradíciónkat: mmint azt, h kimegyünk a tengerhez elsején-t - kimentünk egy  órácskára a parkba sétálni, ennyi fért bele ugyanis egy épp nem lázas állapotba.
Ragyogó időnk volt, bár elég csípős szél fújt.

2013 van. Basszus. Elrohant megint egy év.


1 megjegyzés:

verbena írta...

Bizony jó kis este volt :)
Köszi, alakulok, most éppen az 'egész testet elönti a vörös kiütés' fázisnál vagyok, ez Tominál 2-3 napig tartott. Utána elvileg már a gyógyulós szakasz jön.

Köszi és neked is hasonló jókat az új esztendőben. :D