2010. október 4., hétfő

vasárnapi kirucc

A szeptemberi időjárás nem igazán kedvezett annak, hogy kimozduljunk. Jó, ikeáztunk vagy 3*, amit ugyan a gyerekek is nagyon élveznek, de már nagyon vágytunk arra, hogy termééészzzeeeet.. :D
Tegnap kedvezően alakult minden: napsütés, enyhe szél, átfutó záporokkal megtarkítva (belefutottunk egy párba, de az élményt csak fokozta :P ).. szóval irány a Dingle.
Az Inchen kezdtük, ott kimozgattuk a gyerekeket, Benit és Jancsit ugyan beterítette egyszer egy nagyobb hullám, és a gumicsizmájukban állt a víz, de volt csere-cucc, szóval mehettünk tovább.
Dingle városán csak keresztül mentünk most, nem álltunk meg, valami fesztivál volt, és az ezzel együtt járó embertömeg jobban taszít még mindig minket, mint amennyire vonzottak a standok.
A tengerparton mentünk végig, a kedvenc öblünkig, a Slea Head közelében.
Bizonyára azért vonzó nekünk a tenger, az óceán, mert eddigi (addigi) életünkből kimaradt, és ott valahogy elvész az ember : az illatok, a szél ereje, a tenger morajlása, a homok, a hullámok nagysága és ereje ... ejj, nem tudom jól megfogalmazni, mert reggel is van, és még csak egy kv-t ittam, és különben is, kevés vagyok ehhez. :D
Az átfutó záporoknak köszönhetően tegnap annnnyi szivárványt láttunk.. ami az itteni szivárványos-napokat nézve is szokatlan volt.
Hazafelé még a kedvenc büfénknél megvettük a szokásos kv-nkat, és azzal vált teljessé a napunk :))))











2 megjegyzés:

maria írta...

Olyan szépek vagytok:))))

verbena írta...

:))))) Aranyos vagy, köszi! :))