2010. október 24., vasárnap

blablabla

Egy hét szünet. :) Jó lesz nem időre kelni.
Az utolsó napon a kis-suliban halloween-partyt csináltak, ennek örömére teljes halloween-lázban égnek a fiaim.
Lámpásokat gyártanak, külféle csontvázakat és tököket meg szellemeket rajzolnak-vágnak ki, amikkel "báboznak" illetve mindennap azzal kezdik, hogy "játszhatunk halloween-eset?" Ez úgy néz ki, hogy a tavalyi jelmezeket mindenféle összeállításban felveszik és bolondoznak.. eleinte ellene voltam, mert túúl hangosak voltak, de olyan jól eljátszanak, hogy nincs szívem nemet mondani nekik.

3 hét múlva érkeznek Joviék. Hogy mi lesz, hogy lesz, azt még nem tudni, de majd tudósítok mindenről :))
Anyós huhogott egy cseppet, hogy jajjjjj, biztoooooss jó lesz ez ííígy.. hogy ennnnnyiiieeeeen egy hááázban.. de Buddy lerendezte asszem. Nem felejtett el emlékeztetni minket arra, hogy hogy megjártuk már, mi meg nem felejtettük el emlékeztetni őt arra, hogy a testvéremékről van szó, igaz ez a mamának sokat nem jelent.
Erről jut eszembe, hogy kezd valami kikristályosodni bennem, hogy miként is lehetett az, hogy anyósom testvére és az ő echte magyar férje gyerekei egy kukkot sem tudnak magyarul.. a gyökerek elfelejtése, eltagadása lehet a kulcs.
Mondjuk azokat a gyökereket én is szívesem felejteném, akiket apáinknak hívunk.



Ma amúgy csodaszép napunk van, reggel fagyott, de ezerrel tűz a nap és most már felkúszott 5 fokra a hőmérő higanyszála, így lehet, hogy egy ebéd utáni könnyed kiruccanást is megejtünk. :D

Nincsenek megjegyzések: