2009. szeptember 27., vasárnap

Váltó

Tegnap hazafelé Killarney-ból tönkrement a toyota váltója (is). Ez most pedig kéziváltó, nem automata. Zaporozsec, Fiat500, Fiat850, Trabant601special (összesen 3), Fiat Argenta, Lada 1200 (összesen három), Wartburg 353W, Volkswagen bogár, Skoda S100 (kettő), Barkas B1000 szivar, Ford Taunus 2.0 V6Ghia és 1.6, Mazda 626, Opel Astra F, Renault Laguna I….hirtelen ennyi jut eszembe az autóink közül, amik voltak a Chrysler Grand Voyager, A Renault Espace és a Toyota Previa előtt. Egyiknek sem volt soha baja a váltójával. Pedig volt köztük automata is, nem is egy. Lehet, hogy túlkombinálom, de az is lehet, hogy ez tényleg nem lehet véletlen. Hogy van az, hogy zsinórban a harmadik kocsink váltója krepál be? Jelenthet ez valamit? Túl sokat váltunk az életben? Oda-vissza, előre-hátra…vagy csak túl nagyot váltottunk…? Nem tudom….de őszintén remélem, hogy sikerülni fog ebből a citromból is limonádét csinálni.

6 megjegyzés:

Ann írta...

Jaj! Mi lesz vele? Szervizben van vagy egyéb verzió?

buddy írta...

nagy perspektíva nem tartozott ehhez a kocsihoz, szóval nem tudom. Ha esetleg én magam meg tudom szerelni, akkor talán, de leginkább egy bontóba kerül, ez a valószínű. Összeszedjük magunkat, aztán rendet vágunk a kocsik között....egyszer csak majd :D

Ann írta...

De akkor most nem tudtok együtt menni sehová? :(

buddy írta...

Nem, nem tudunk. Egyelőre. Nem katasztrófa, voltunk már iylen helyzetben sokszor. De meg fogjuk oldani :D

Iboly írta...

Limonádékészítésben jók vagytok, nem aggódom! :)
Azóta történt valami váltó-ügyben?

buddy írta...

Iboly, köszi :D

Azóta nem történt semmi. A toyotát felajánlottam egy itteni ismerős családnak 200€-ért, valszeg majd ők megcsináltatják és használják tovább, az espace-t használjuk rövidebb utakra, a chrysler még otthon áll a pajtában. Megy a hirdetés, hébe-hóba érdeklődnek rá...majd lesz valami.