2008. november 10., hétfő

nem hiszem el...

... hogy ez is megtörtént....

Délután folyamán Beni ujjára rácsukták a szoba ajtót.. sírt, felrohanok... azt hittem, h elájulok.. a körme tőből kiszakadva... és vérzik.
Barátosnénk épp itt volt, ő mondta el, h merre van az ügyelet.. rohanás oda, mivel még mindig nincs meg a med. card-unk, 50 ajró vizitdíj után kaptunk egy beutalót a 40 km-rel arébb levő kh. ügyeletére, rtg miatt. Hogy nincs-e eltörve a kis ujja..
Eső, sötét, a ki**szott kh-nak az a címe, hogy Dublin road.. kb. annyit tesz, hogy Üllői út.. oszt találd meg.. Az emergency parkoló fizetős.. a röngtenezés után, újabb 50 eurós vizitdíj fizetés.. majd szerencsére nincs eltörve, kötés, gyógyszer, a körme le fog esni, majd kinő.. addig is 2 naponta kötözzem be, és vigyázzunk, h ne érje víz.

NEM HISZEM EL!!!!! Mi jöhet még???

Beni jól van, igaz, az egészet egyfajta sokkban élte végig, néma volt, nem sírt, nem csinált semmit, csak ült és nézett...
A szerencse, hogy nincs komoly baj, a szörnyű, h a pénztárcánk ezennel kiürült, és ha nem lennék sík ideg, sírni lenne kedvem..

6 megjegyzés:

Ann írta...

Édes Beni!!! Sok-sok gyógypuszi az ujjára!
Mikortól jár az a q... med-card?

cory írta...

Jaj, jobbulást gyorsan!

malyvacsiga írta...

Drága Beninek jobbulást! Milyen jó, hoyg nem tört el!

A med card-ra, meg az adóbesorolásra pedig: vizualizáció. Theo üzeni, hogy ő sikerrel használta a magyar bürokrációval is...

Iboly írta...

Szegény kis maci! :(

És szegény szülei! Azt hiszem, most nagyon mélyponton vagytok. Innen már csak fölfelé van út, ezzel szoktam magunkat is vigasztalni, ha ilyen helyzetben vagyunk, nektek is ezt tudom mondani.
Most nagyon kéne valami, ami jó nektek, valamit csinálni, ami jól esik. Semmi különös nagy dolog, csak egy séta kettesben Buddy-val vagy valami hasonló. Ami kikapcsol, feldob, eltereli a figyelmeteket picit.
(Szerintem az lenne a legjobb, ha WoW-oznátok... ;) Nekünk sokat segít, amikor elegünk van a valós világból.)

vero írta...

Szegény kicsi!! :(
Tényleg felfelé fog menni hamarosan, kitartás!!!!

Szunyó: írta...

Remélem már jobban vagytok! Beni kézügyileg, Ti pedig hangulatilag egy picit...