2024. február 7., szerda

Új illatok

 Imádom a parfümöket. 
Szerintem sosem lesz olyan, hogy ne tudnék valami új illatot venni magamnak. 
Vannak illatok, amikből pl már “kiöregedtem” és van olyan, amit sosem tudok megunni és muszáj, hogy legyen belőle.
Tavaly ősszel, mikor Z-ék itt voltak, kérdeztem I-t, hogy milyen illata van, mert nagyon intenzív, különleges volt. Z mondta, hogy “dubajos” .. de ez nem sokat segített. :) 
Minap találtam rá az ír “dubajos” -azaz arab parfümök - weboldalra (a bolt persze Dublinban van) és úgy döntöttem, hogy vakon veszek innen.. max eladom, ha nem tetszik. 
Nyárra keresek vmi újat, és a lattafa-ról sok jót hallottam, úgyhogy abból a brandból választottam egy kókuszos-vaníliás-pina coladás illatot. 
Ma megérkezett, itt ülök az új illatomban és tökre örülök, mert olyan, amilyennek elképzeltem. :)
A rendelés mellé 2 ingyenes mintát is kérhettem: egy füstös, dögös arab illatot választottam és egy virágos, könnyűt. Azok is nagyon szuperek, tetszenek. 
Úgyhogy ez a mai “happy moment”-em. 



4 megjegyzés:

Lazac írta...

Biztosan nagyon klasszak, kár, hogy nem szagos az oldalad. :):) Nekem is vannak szeretett illataim, és tényleg igaz az is, hogy más bőrön ugyanaz az illat, máshogy hat. Volt, hogy valakin tetszett egy illat, megvettem és magamon már nem tetszett, így elpasszoltam. :) Nekem a kedvencem a Sí és a La vie est belle ezt a kettőt igen nagyon szeretem.

Verus írta...

Mindkettő parfüm nagyon jó, szeretem az illatukat én is!
Nem szoktam vakon venni, ez volt az első, de mák, hogy nem fogtam mellé..

Agyrágóbogár írta...

Én is szeretem a parfümöket, de még életemben nem vettem semmi "márkásat" szerintem bűn kiadni értük olyan sok pénzt :D Cserébe volt egy jól bevált "hatosom", egy no name márka, iszonyat jó illata volt, valami nagy parfüm koppintás... Csak annyira jól sikerült, hogy végül a cég kénytelen volt bevonni :)) Azóta is keresem a helyettesét az olcsó "bolti" parfümök közül. Nem kétlem, hogy az igazi márkák jobbak, vagy tovább tartanak, csak még soha nem volt olyan sok pénzem, hogy 70-80 eurót erre rászánjak! (kivétel a Diezel illat, na arra igen sok pénzt költünk :)))

Verus írta...

Nézd meg ezeket az arab parfümöket, 25-35€ között vannak a 100 ml-sek, és -ez legalábbis- igen tartós.
Illetve a zara csinál nagyon jó koppintásokat, azok meg kifejezetten olcsók az “igazi” parfümökhöz képest.
Mi egyébként az minden ilyen típusú terméket csak spanyol nyolcasnak hívjuk :)))