2023. október 5., csütörtök

Vissza a mindennapokba

 Z-ék vasárnap este hazarepültek. 
Nagyon gyorsan eltelt az a pár nap: pénteken végül a Mizen-headhez vittük el őket, csodaszép időnk volt. Nagyon meleg volt, pláne az előző napokhoz képest, sőt meglepően még kint a szikláknál sem fújt a szél. Mi persze beöltöztettük őket, mert hogy le fogja a fejüket is fújni a szél.. fülledt, párás volt csak, így mindannyian csak vetkőztünk és attól szenvedtünk, hogy túl sok a cucc rajtunk :))
Hazafelé meg akartunk állni a Barleycove beach-nél, de a Storm Agnes miatt felszedték a ponton hidat, így csak a folyó partjáig tudtunk besétálni. 
Gyorskajáltunk is aznap, az ír mekiben a Supermac’s -be mentünk be.
Szombaton újra szutyok idő volt szakadt az eső, így csak egy utolsó shoppingra vittük el őket, délután/este kis svédasztalos kaját dobtunk össze, plusz Z-t megleptük egy tortával, vasárnap volt a szülinapja. 
Az összes gyerekünk hazajött, úgyhogy igazán full house volt, este party-társasoztunk, egész sokáig. 
Vasárnap a fiuk kedvéért lesütöttünk 30+ rántott csirkemellet (tavaly óta azzal nyaggatja az anyját, hogy olyan rántott husit csináljunk, mint amilyet Alan csinált )
A hétfőt kivettem még szabinak, akkor kitakarítottunk, mostam ezerrel megint és persze azért egy kicsit heverésztem is.  












1 megjegyzés:

Lazac írta...

Örülök, hogy jól sikerült a baráti tali. :) Meg azért is, hogy kicsit az időjárás is veletek volt. :) A torta nagyon szép lett.