2023. február 2., csütörtök

A jó dolgok..

 Az R utáni lehangoltságból nagyon gyorsan kikeveredtünk, ugyanis kedden eldöntetett, hogy mi is lesz idén nyáron..
Több elképzelésünk volt, de ezek között idén nem szerepelt Magyarország, tavaly sokkal többe került, mint ahogyan azt elképzeltük.
Idén is 4en megyünk, Marci-Beni és mi ketten. Volt szó a Kanári szigetekről, volt szó kisebb-nagyobb európai körútról, saját kocsival. 
De ahogy talán írtam is már, bármiféle jegyet csak májusban, az esküvő után tervezünk megvenni, de végül úgy döntöttünk, hogy irány Franciaország és mivel mindkét társaságnál van lehetőség depozittal bebiztosítani a helyünket és a fennmaradó 90%-ot meg elég az utazás előtt egy hónappal kifizetni, le is csaptunk a Stena Line egyik ajánlatára. 
Mivel a tavaly őszi normandiai utunk nagy hatással volt ránk (konkrétan 5 percenként mondogattuk, hogy “ide el kell hozni a fiúkat is”) így most 2 hét vár ránk Normandiában. Lesz benne Párizs is, meg az autóverseny-őrült fiaink miatt Le Mans is. 
Még 167 nap. :)

Aztán, szintén feldobott az is minket, hogy Z-ék, akik tavaly márciusban voltak nálunk, idén is jönnek. Meg is vették már a repjegyet, szept végére.
Sőt Alan unokatesója is jön a két Marci korú fiával, pont a nyaralásunk előtti héten.

És van egy tervünk, novemberre, ami remélem, hogy összejön, de még nagyon képlékeny, így nem akarom elkiabálni, de extraszuper lenne, ha sikerülne összehoznunk… és csak a terv tudata is felpörget.

2 megjegyzés:

Lazac írta...

De jó, előre örülök ennek a sok szépnek, ami vár rátok. ♥♥

Verus írta...

Köszi szépen 💝