2022. október 19., szerda

A mindennapok

 Mindenki pörög, rohan, időnk is alig van egymásra. 
Marci az egyetemen, kedden-szerdánként pl a reggel 6.20-as vonattal megy és este 8.30-ra ér haza. 
Beni a suliban a musicalra készül, ma volt az első matiné előadás a helyi általános iskolásoknak. 4 előadásuk lesz, holnap 2: délelőtt a giminek, este a nagyközönségnek, és pénteken csak az esti.
Emiatt a múlt héten már este 7-re jött csak haza, annyit próbáltak.
Tomi is csak beugrott a hétvégén, kajált és ment is tovább, Jancsi hazajött, jól megölelgettük megint. Holnapután megy Németországba 10 napra, Kacit meglátogatni. (Erasmus miatt ebben az évben ott tanul Kaci) és majd csak novemberben találkozunk megint. 
Karit ma fogjuk összeszedni az állomáson, holnap-holnapután itthonról dolgozik, így ő is el tud jönni Beni bemutatójára. A pénteki előadásra Tomi és Catherine is hazajönnek, így megint majdnem full house lesz.
Közben Alan vmi f*s*s nyavalyát összeszedett, csórikám 3 napja kínlódik, talán ma már jobban van.
Úgyhogy emiatt sem tudtunk nagyon pihenni az elmúlt éjszakákon, plusz hétfő óta olyan eső-orkán kombó van megint, hogy a kutya nem bír magával a félelemtől. A ma éjszaka még villámlott és mennydörgött, úgyhogy hajnali 3 óta ébren vagyok, mert ott liheg, nyühög nekünk..

Vettünk olajat 2 hete, botrányosan sokba kerül, úgyhogy próbálunk nagyon-nagyon gazdaságosan fűteni, meglátjuk, hogy mit ér.
Az idei Halloween-t sztem passzoljuk, az osztogatós csokik is csak pénzbe kerülnek. 
Depláne, hogy Beni éves cserkész pénzét is most kell befizetni, meg mennek kirándulni is a cserkészekkel, az sincs ingyen. 

2 megjegyzés:

Lazac írta...

Alannak jobbulást, tartson ki az olajatok! Borzasztó ez az egész energia válság, főleg, hogy gyakorlatilag így a semmiből jött elő. :( Jancsinak jó utazást kívánok. Beninek szuper előadást és érezzétek magatokat jól együtt, családi körben. ♥♥

Verus írta...

Köszi Lazac, Alan szerencsére jobban van, még volt egy hasgörcsös rohama, de több, mint 24 órája jól van.
300 litert vettünk, erre futotta most, ez kemény télen egy hónapra sem elég, most talán a 6 hetet ki tudjuk ezzel fűteni.
Beniék showja fantasztikus volt, ma este is megyünk, majd posztolok róla. Mindenki imádta, aki csak megnézte.