2013. november 2., szombat

Halloween

Még a műtét előtti napon kifaragták a srácok a tököket:



Jancsi nem mehetett ki trick-or-treat-ezni a hidegbe, így kitaláltuk, hogy csinálunk neki egy házibulit.. szigorúan csak mi, hogy még véletlenül se fertőződjön meg.
Vettünk magunknak is kosztümöt, Alan Drakula Gróf lett, és én pedig az Asszonya -Lady Drakula, Karinak egy boszi jelmezt vettünk, Hanna meg még múltkor vett egy középkori fogadósné jelmezt.. A fiúknak idén nem vettünk semmi extrát, annyi van már, találtak mindenfélét maguknak. Így lett Beni egy gonosz, vérszívó denevér, Marci egy zombi lovag, Jancsi pedig Joker.. Tomi buliban volt.
Az apjuk csinált nekik szemgolyó sütit, én boszorkányujjat (ami olyan, mint a chokito LOL ), vettünk áfonyalevet, és ezt itták talpaspohárból.
Amíg a többiek csoki-túrán voltak (Kari megbízott begyűjtő volt: Jancsinak gyűjtötte a csokit), mi őriztük Jancsit és ijesztegettük a becsengető gyerekeket. Marcival díszítettük fel a lakást és a bejáratot, odatette a lábtörlőre a bárány koponyát, amit még a nyáron gyűjtött.. már ettől megrémültek a gyerekek, hát még tőlünk, mikor túlvilági hangon kínáltuk meg őket a csokikkal.. (Amúgy a hülye pók-tálunk sosem akkor vihogott, amikor kellett volna.) 
Záróakkordként pedig megnéztük a Hotel Transylvania-t. :)














3 megjegyzés:

mari's írta...

Fantasztikusak voltatok, nagyon tetszettek a képek :)) Csodacsalád vagytok, szentigaz :))

verbena írta...

Köszi drága Marcsi. :) Szolid buli volt, Jancsi még NémaLevente volt akkor..
Te hogy vagy? Remélem, h jól..

verbena írta...

:) :)