2012. július 9., hétfő

nyár.. az vajon mi...?

A napok telnek, múlnak, számolunk lassan vissza (21 nap :P ), meg Hannus is hazajött egy 10 napos szabadságra.. 
Az idő fos, sok mindent nem tudunk csinálni sajnos, max. ha épp nem esik, akkor kimegyünk a parkba, de szigorúan csak betonon, mert akkora sarak vannak, hogy .. rohadt nagy, na.
Így persze a benti játékok maradtak csak, amiben sokkal megengedőbbek vagyunk, mint általában: sátraznak, meg bunkit csinálnak, meg legotengerben járunk.. evvan.
Kari és Tomi (meg Buddy hahhhaahha) meg zenélnek: Tomi karácsonyi ajándékával (gitárpedál) szórakoznak.. ha jól értelmezem, akkor olyan program is van benne, hogy 32 sávban tud felvenni zenét, és majd összemixelik, és így csinálnak "stúdiófelvételt".. ha jól értem.. én ugyebár a hóótt laikus vagyok ebben a témában. :D
Így lett Buddy is rögzítve minap :D, amint a Fallin' and flying című nótát énekli, és mind2 gitárjáték az övé :)) 
Elvannak. :D



Nekem meg így látva a Zuramat nagyon furcsa.. mert ugye a leguccsó videókon még erősebb (LOL) testalkatú volt, és szakállasabb is.. szóval ha csak nézem, itt olyan most, mint  22 éve, a velencei tóparton... hehhe, és ebbe most nem merülök jobban bele. :D



3 megjegyzés:

verbena írta...

ahhoz kétség sem férhet: hátperszehogy szeretnivaló :)

Mari írta...

Kedves Verbena! Ami Veletek történik az valóságos csoda! Olyan jó, hogy vannak még ilyen csodák :))) Mostanában nem nagyon írogatok, de ide mindig eljövök, hogy örülni is tudjak!
Jó, hogy Vagytok! Pusz! Marcsi

verbena írta...

Marcsi, sajnos Hozzád mostanában én ritkán jutok el.. remélem, hogy jól vagy, és nem viselt meg nagyon ez az őrült időjárás..
Köszönöm a kedves soraidat, nagyon aranyos vagy.
Ölellek: V.