2012. július 24., kedd

ezek voltak, ezek voltunk

Na, már csak 2 shift, és töröpp-töröpp.. :D 

Amúgy.. Hanna volt itthon, szobát cseréltek Tomival, így ha haza-hazajön majd a Gyerek 1. akkor is lesz hol aludnia :P 
Az idő masszívan fos, 13-14 fok esővel.. illetve, tegnapelőtt vmi melegfrontot kaptunk, ami annyit tett, hogy 20-on fok, esővel 110%-os párával.. 
De mivel ugye nem olyan fából faragtak minket, hogy ezen csak sírjunk-ríjunk, így beruháztunk egy jó nagy adag gumicsizmába, meg könnyű esőkabátba, és bizony hetente Buddy feltereli a srácokat a hegyre.. (erre jár időnként tekerni Tomival), a minap is 4 órán át túráztak.. 
A nyárból amúgy már csak 4 hét van hátra, aug. 29.-án kezdődik a suli.. Izgi lesz..
Voltam leánybúcsún megint, vegyesen voltunk: magyarok-lengyelek-litvánok-oroszok és írek.. Nagyon jól sikerült kis buli kerekedett, most jól is éreztem magam :)
Buddy az eddigi futós életét felváltotta és bringás k*cs*g lett, elég intenzíven nyomja, így minden együtt töltött pillanat megint más fényt kap. :D De nagyon büccke vagyok rá, mert 40 és 50 km-t teker le nap, mint nap, egy huzamban.. :O :O 
Valszeg veszünk neki télire sztendet (Dupreé rulez.. :), így a hideg szélben is tudja majd nyomni a kilométereket.. ja, és szereti..

Képek az egyik hegyi túrájukról, ahol *természetesen* Tomi beleesett a mocsaras patakba.. (volt vagy 3 évünk, mikor T. minden áldott alkalommal belesett-belecsúszott vmilyen patakba..)








Aztán szombaton, mikor betört a HŐŐŐŐSÉG, munka után összeszedtük a fiúkat, és lecsorogtunk a Hookheadhez fókanézőbe és egészen addig maradtunk, ameddig Beni bele nem pottyant azokba a meleg pocsolyák egyikébe, ami a lenti fotókon is látható..
És hát természetesen nem jöhettünk haza újabb háziállat nélkül.. Marci krilleket fogott... (Júniusban ebihalat hozott haza, amit mára már békává nevelt Beni homokozójában.. nagyon szuper volt naapról-napra nyomon követni, ahogy kinőttek a lábai )














2 megjegyzés:

verbena írta...

Hátszóvalizééé... felnőtt, majd szerencsétlen el is halálozott.. annyi eső esett, hogy a száraz része is víz alá került, és addigra már tüdős volt, oszt megfulladt.. RIP Ebi.. ez pár napja történt, de gyönyörűen felnevelte Marci.. etette is, meg is figyelte.. sajnos ez lett a vége... :(

verbena írta...

KÖSZI SZÉPEN :)))) Igazán figyelmes vagy :)) pussz!!