2009. február 22., vasárnap

Van egy álmunk..

.. mióta nagy családosokká lettünk, van egy álom-autónk.
Persze ez egy tipikus "daddy-car", de nekünk elérhetetlen volt mindig is.

Amikor kikerekedett itt az életünk, és képesek lettünk saját erőből egyterű autót venni, nézegettük.. és álmodoztunk tovább.. mert nem mertük..
Aztán beütött a krach: az egyszerűnek tűnő, és a szerviz vezető szerint is bagatellnek titulált hibácska, kissé komolyabb volt.
Az elmúlt hetünk izgalmakban bővelkedett: kiderült, hogy az autó javítása nekünk nem éri meg, max. 2000 euróval számoltunk., az eladónk hirtelen eltűnt, a lakhelyén nem volt senki, a telefonját letette, majd sosem vette fel.. szóval rendőrség, feljelentés.. szerencsénkre vártunk a log-book elküldésével, így miután Buddy 2 napig nyomozott a neten, lengyel oldalakat :OOO olvasott (a fickó telefonszáma volt a kiindulópontunk), megtaláltuk egy másik helyen.
A határozott fellépés megtette a hatást: 2500 eurót vissza tudtunk szerezni. A forgalmit visszaadtuk, és a szervizt majd ő elintézi. Vannak különféle verziók, hogy a szervizessel (márkaszervizbe vittük, h ne legyen baj.. :/) közösen próbáltak lehúzni.. most már teljesen mindegy, ez már a múlt, lapoztunk. Nem tudunk mást tenni.
Az okok és a miértre két válaszom van: 1. sokan megátkoztak :DD, 2. a Sors nem akarta, hogy egy fél megoldással oldjuk meg a sok gyerek-sok csomag problémát.
Az utóbbiban hiszek.

Na szóval, mindenképp letettünk arról, hogy privát eladótól vegyünk kocsit, találtunk is sok kereskedést, ahol 3 hónap garanciát adnak motorra-váltóra.
És megint előkerült az Álomautónk.. merthogy az espace megvásárlása előtt is nézegettük.. és hogy merjük-e.. de sok..
Az egyik kereskedés, itt a közelünkben, régóta hirdetett egy ilyet.. nézzük meg. Tegnap délelőtt elmentünk, és huhhh.. igen.
Buddy elővette a sosemvolt oldalát... és lealkudott 2000-et, kapunk rá garanciát, elintézik a friss vizsgát.. átnézik.
Mi meg kifilézzük magunkat.. de KELL. Egyszerűen szerelem első látásra, a fiúk sikítoztak, hogy vegyüüüük meeeeg..

Nem, konkrétumokat nem írok le, nincs kép, meg semmi, mert még nincs semmi sem, talán jövő héten ..

egyszerűen csak vizualizáljuk, ahogy hasítunk a Kocsival és minden szép és minden jó.. és mi boldogok vagyunk, és szépek.. ...

3 megjegyzés:

malyvacsiga írta...

Pedig azt akartam kérni: konkrétumot. És, hogy milyen lehet egy "daddy-car"?
De akkor várok...

Ann írta...

És én milyet vizualizáljak Nektek, ha nem tudom, milyet kell??? Olyan kíváncsi vagyok!!!

Szunyo írta...

:DDDDDDDD Úgy legyen!