2009. február 2., hétfő

helyzetjelentés

Nem egyszerű dolog összeszedni a gondolataimat ebben a családban.. :D Ha lenne épp egy pár szabad percem, akkor van épp sürgős és halaszthatatlan mondandója valakinek, vagy csörög a telefon.. aztán meg mehetek dógozni. Egy csomó dolgot le akartam írni, de egyszerűen nem ment.
Már ott elakadok, hogy azt a pár blogot nyomon kövessem, amit szoktam..

Munka-fronton most nagyon lájtos lett minden, az eddigi heti 5 nap (30-35 óra) helyett, most heti 3 nap (13-15 óra) lett a munkaidőm.. ja persze, január van ill. volt és válság is.. meg minden..
Ez amúgy most pont jól jött nekünk, mert Buddynak beindult a szekere, szükséges is, hogy most én legyek többet a gyerekekkel.

Egészség-fronton egészen pár nappal ezelőttig jól álltunk.. láccik, hogy nem járnak közösségbe a gyerekek, nem hoznak haza mindenféle kórságokat.
Csütörtök este Jancsi nagyon belázasodott, kapart a torka, és kicsit taknyos is lett. Szerencsére egyszeri volt, szemmel láthatóan javul.
Tegnap este Beni nagyon berekedt, így már ment a homeovox ezerrel, de sajnos éjfélre kialakult a krupp nála.. hideg levegő-kúp.. jobban lett. Csúnyán köhög, de már egész hurutos lett, ez bíztató.
Aztán hajnali 5-kor Tominak lett durva asztmás rohama, de ezt 2 puff ventolinnal elintézte, és simán visszaaludt.
7-kor Marci jelent meg az ágyunknál: fullad-krupp.... Kifeküdtünk az ablakba, néztük a hóesést (igeeen, hó!! ), de csak nem javult, neki is rectodelt, és csak sokára lett igazán jól.

A havazás itt kereng körülöttünk, hol szakad, hol tűz a nap.. állítólag hozzánk is jön a Nagy Angol Hó.
Azt a sok mindent meg megpróbálom összeszedni, oszt jól leírni.

2 megjegyzés:

Iboly írta...

Gyógyuljon meg mindenki hamar és élvezzétek a Nagy Angol Havat! :)
Itt most Kicsi Magyar Hó van és már szakad rá az eső. :s

verbena írta...

Kamuuuu volt, ide nem jött Nagy Angol Hó.. :D pedig bevásároltunk, olajat ellenőriztünk, hogy ha itt is megáll az ország, akkor éhen ne haljunk, és meg nem fagyjunk... :DDDD
Egy hóemberre futotta.. majd megmutatom. :D