2024. május 2., csütörtök

Hello május

 Tulajdonképpen akár januárt vagy novembert is lehetett volna írni, ui. még mindig sehol sincs az igazi felmelegedés.. van egy-két olyan nap, mikor csak alig esik az eső, de még mindig fűtünk, még mindig télikabátban járok dolgozni és amikor a hétvégén Alan el akart csábítani túrázni, de nem volt kedvem, úgyhogy csak ő és Marci mentek el hegyet mászni, akkor ő sál-sapka-nagykabátban ment fel.. 
Szóval rohadt depresszív ez az egész.. hosszú hétvégénk lesz, de eső, heves eső és szél a várható idő. 
Úgyhogy idénre feladtam a kertészkedést, lóf*sz sem fog ilyen körülmények között beérni, megérni.. lehet, hogy kéne egy üvegház.. de közben meg annyira nem vagyok nagy kertbolond. 

Beni két hét múlva elballag, utána 2 hétig itthon készül az érettségire és aztán 3 héten át érettségizik.. durva. Az is, hogy megint nőtt, már 193 centi. 
Marcinak holnap van az utolsó vizsgája, és jó hír, hogy visszahívták a tavalyi munkahelyére dolgozni, így szombaton már kezd is a helyi Centrában.
Jancsinak 2 hét múlva jár le a próbaideje, durva, hogy elrepült az a 6 hónap is..
Mimike óriási fejlődésben van: mikor itthon voltak nagyon közel járt ahhoz, hogy a hátáról hasra forduljon, a múlt héten sikerült neki, ezen a héten a hasáról a hátára is megfordult és szerintem napok kérdése és el fog kezdeni kúszni is.. 
Náluk már tavasz van, sokat vannak kint, végre mezítláb lehet (utálja a zoknit). 



1 megjegyzés:

Lazac írta...

Mindig olvadok a Mimikés képek láttán! ♥♥♥♥
Beninek egy nagy kalappal!
Szuper, hogy így sínen vannak a srácok, igaz? ♥
Itt eddig volt már nyár, meg ősz, meg tél is pár napig, a -3 fokos hajnali lehűléssel, aztán megint nyár lett pár napig, most visszajött az ősz. Ilyen ez, itt sem lehet kiszámítani már semmit az időjárással kapcsolatban.