2024. január 9., kedd

Hello 2024

Kedden visszatértünk a mindennapokhoz, kivéve Marcit -neki csak 2 hét múlva kezdődik a következő szemeszter- és Benit -neki meg tegnap kezdődött a suli.
A karácsonyfát szombaton leszedtük és karácsonytalanítottuk a házat teljesen. A hálószobánkban levő fényfüzért, hogy levegyem, ráálltam egy székre, mert lusta voltam sámliért elmenni, és úgy lefejeltem a plafont, hogy konkrétan éreztem, ahogy nyekkent a nyakam.. most sincs jól, nem merem nagyon tesztelni, ui a 6/7-es csigolyánál van egy kiboltosulásom, nem kéne nagyon erőltetgetnem.
Visszatért a hideg is, fagyos reggelekkel, állítólag jövő héten még hidegebb lesz.. rendeltünk olajat a múlt héen, de a legújabban az van, hogy majdnem egy hét, mire a szomszéd városból ideér az olajos..
Beni tegnap hazahozta az érettségi menetrendet.. durva, hogy a kis Mazsola mindjárt leérettségizik. Amúgy szombaton Karival színházba megy illetve előtte még egy backstage túrára ugyanott.. a tervei, hogy színi tanulmányokat folytasson a jövőben és a felvételi egyik része, hogy írjon minél több előadásról.

És ha már szürke mindennapok, akkor elkezdtük a nyári terveinket is jobban körvonalazni. 
Ez az év lesz azt hiszem az utolsó, hogy még gyerekkel megyünk, de már csak Benivel. 

Kari volt vérvételen, egy hónap múlva ismételni kell, van olyan érték, ami nem a legjobb lett neki, de bízunk benne, hogy csak a betegsége miatt.

Méabh tegnap lett 6 hetes, szupercuki, és egyre élénkebb: vasárnap az egy órás facetime alatt végig figyelt, nézelődött, és csak a fürdetési idő közeledtekor kezdett nyűglődni. 
Lett már útlevél fényképe, remélhetőleg mihamarabb lesz útlevele is és akkor húsvét körül hazajönnek. 🥰💝

1 megjegyzés:

Lazac írta...

Jesszusom Beni érettségizik? Mi van? !!! Koli is harmadikos már, igaz ő év vesztes, úgyhogy jövőre itt is rezeg majd a léc. Azt (is) imádom a gyerekeitekben, hogy pontosan tudják mik akarnak lenni és menetelnek a céljuk felé. Ez nagyon klassz! Még pár év és majd az unokákat cipelitek, mint én is. :D:D:D:D Legyen nagyon klassz a 2024 -es év is, sok élménnyel, kirándulással, unokázással. ♥