2023. július 14., péntek

Off

 A szabadság előtti hét a leghosszabb, komolyan alig hiszem el, hogy ma letettem a lantot egy hónapra. 
Nagy elánnal készültem arra, hogy majd milyen jó idők lesznek ilyenkorra, csakhogy július közepe van és ebben a hónapban napot sokat nem láttunk, ellenben esik meg fúj, meg minden is (közben meg Európa többi része belehal a melegbe: Jancsi is az Alpokba menekül túrázni -a kis csóró- a 38 fok elől.. Hannáék meg nászúton voltak Szardíniában, de ott a tenger azért felüdülést ad a nagy melegben) szóval mi olyan 8-10 fokkal indítunk nappal, 18-ra felkúszik napközben, de olyan mennyiségű eső esett, hogy konkrétan 3/4 naponta nyírja Alan a füvet, annyira nő..a kertet annyira tudjuk csak élvezni, hogy két eső között füvet nyírunk, gazolunk meg kutyasz@rt szedünk.

A jövő hetünk a lazulás, a készülődés, a pakolás -ház rendbe rakása- körül fog mozogni, Beni még mozizást tervez, mielőtt elmegyünk. A Barbie-t akarja megnézni, meg az Oppenheimert. Arra szerintem közösen megyünk, a Barbiera meg majd megy a barátaival vagy a tesóival. Már pénteken hazajön Kari, Tomi talán vasárnap. Ő lesz a kutyaszitter végig a két hét alatt.
A mostani hétvége láblógatós lesz, Kari ezen a hétvégén Németországba ment, tesókat látogatni, Tomi meg tanul azt hiszem.




2 megjegyzés:

Lazac írta...

Itt is döglődés van a hőség miatt. Most hétvégén is 38 fok körül lesz majd, nagyon meleg van, éjszaka is 24 fok, úgyhogy normálisan élni nem lehet ilyenkor csak túlélni. Nektek nagyon jó pihenést kívánok, sok-sok élményt és feltöltődést. ♥ Majd követem az eseményeket, ahol csak tudom. :) :*

Verus írta...

Köszi Lazac, neked meg kitartást a meleghez! Szép hetvéget!