2022. november 25., péntek

VB

 Elkezdődött a vb és bár nekem nem illene érte rajongani, de hát ezt apámtól örököltem, úgyhogy juszt is. Alannel majd a gyerekekkel a nagy eseményeket mindig követjük, így esténként/délutánonként most a vb-t nézzük.  
Van egy fogadócsoportunk, mi 7-en, (Hannát full nem érdekli a foci) plusz Eoin is benne van. Lett egy vándorserlegtrófea is, amit majd a nyertes megkap 2 évre, illetve kis csokit vagy vmi apróságot veszünk mellé. 
A leglelkesebb Beni, ő vezeti be egy könyvbe a tippeket, és összesít.. és amióta van a vb, azóta szinte ki sem lehet rugdosni a nappaliból, ha épp nem meccset néz, akkor itt zongorázik/gitározik/énekel az apjával vagy velünk dumál.
Ennek mi nagyon örülünk, mert bizony sokszor ő is az a klasszikus tini tud lenni, aki hazajön, eszik, majd a szobájában eltűnik és este lefekvéskor/elköszönéskor látjuk csak legközelebb. 

A hétvégénk full house lesz, így alakult, így minden negatív kommentet letolva magamról, bizony vasárnap, advent első vasárnapján, felállíttatom a karácsonyfát a srácokkal. 
Alan szülinapja utáni vasárnap után szoktuk, dehát most nagyon elfoglaltak leszünk akkor, valaki 50 lesz.
Amúgy még 5 nap és utazunk, és talán még havat is látunk. Izgi.

1 megjegyzés:

Lazac írta...

Nálunk ilyenkor elveszítjük Zolcsit és Kolost. :) Ők a focirajongók, minket nem érdekel ez a sport, de teljes mértékben megértem azokat, akiket igen. :) Igen, igen, legyen karácsonyfa, hogy amikor elutaztok, akkor már ott díszelegjen a nappaliban! ♥ Én már várom az utazást. :D:D:D:D