2022. november 6., vasárnap

És már megint vége egy hétnek..

Hogy a naplóba bekerüljenek ezek a történések: 

-Hivatalosan is beszélhetünk Hanna esküvőjéről végre, jövő áprilisban férjhez megy. 
Ezen okból felhívta a bátyja Alant (idén talán most beszéltek először… csak sátoros ünnepekkor küldenek egymásnak egy sms-t) , hogy akkor jönnek ők is. 

-Vettem repjegyet Szófiába, Alan 50. szülinapjára. Amúgy ez nem volt betervezve, de az állam és a szakszervezet megállapodott a közalkalmazottak fizetésemeléséről és utólagos kompenzációjáról, így a múlt pénteken egy nagyon szép összeget toltak oda a számlámra pluszba. Úgyhogy azt találtam ki, hogy ezt erre fogom fordítani, nem számoltunk vele, és az élet rövid, meg különben is.. úgyhogy 4 napra elmegyünk. Szálloda pupos, 5 csillagos, már az is kifizetve, így most a hétvégén éttermeket nézegetünk.. ha szerencsénk lesz még talán hó is lesz a hegyekben.

- Jancsi hazajött a hétvégére, sokat mesélt Augsburgról, hogy merre jártak, és hogy decemberben is megy vissza 12 napra, a téli szünet elején. 
A szobáját penésztelenítettük, most átforgattuk a bútorokat, hogy a hideg, utcai falon ne legyen nagyon semmi, kicsit raktár jellege lett, de mivel úgy sem lakik most itthon, hétvégente okés lesz szerintem. Páracsapda konkrétan hiánycikk, megpróbálom online megvenni. 
Örömmel újságolta, hogy megkapta a legelsőnek bejelölt projektet a diplomamunkájához, ez a címe: The study of natural competence of methyltransferase deletion mutant of Acinetobacter baumannii. Öö, izé.. mi is örülünk az örömének. :) :) 


3 megjegyzés:

Lazac írta...

Jujj, de szuper lesz ez az utazásotok is! Annyira jó, hogy jött ez a plusz pénz és el tudtok menni! ♥♥♥

Verus írta...

Köszi, Te (is) ihlettél, ha van extra pénzed: mész. :)

Lazac írta...

Ez így is van, nem gyűjtögetek, mert úgysem ér sz*rt se, inkább elutazom, ha van. :)