2021. szeptember 16., csütörtök

Visszaszámlálás

Már csak egy munkanapom van, aztán szabin leszek..
Már csak 5 nap és repülünk..
A legsokkolóbb: már csak 99 nap és Szenteste. 

A szállásunk akkor egy 4*-os hotel lesz, romantikus csomaggal. Ez van. Mindig okul az ember, mindegy. Én most már nagyon örülök neki, nagyon jót sikerült találni, a csomagban benne van egy 2 órás privát jacuzzi/szauna használat.
Úgyhogy, tök izgatottak vagyunk, illetve most még a sok szerveznivaló miatt kicsit kaotikusan izgatottak. Tomi azt mondta, hogy a teljes időre hazajön, ez azért megnyugtató. 
Ők amúgy holnap indulnak Milánóba illetve a Garda tóhoz, kedd este jönnek haza. Kariék meg szombaton Spanyolországba. Kari is tervezi, hogy hazajön a fiúkhoz, de közben a nyakába szakadt az, hogy a “kedves” barátjuk, akivel együtt bérlik a házat, közölte, hogy októberben kiköltözik.. két hét alatt találjanak valaki normális embert oda, vagy fizethetik a €2000 egyedül.. nyugtattuk, hogy biztosan találnak oda embert, de ugye most elutazik, meg közben a PHD pályázatát írja, 5 hét múlva van a határidő..szóval rástresszelt csórikám, de hiszem, hogy találnak hamar lakótársat. 

Múlt szombaton volt a cserkészeknek egy nyárbúcsúztató kalandparkozása, egész nap a Lough Dergnél voltak, másztak falat, meg kajakoztak, SUP-oztak, íjásztak.. fotót nem csinált, csak én a környékről. 






Közben Larsie 7 éves lett, a mindennapi kényeztetésen kívül kapott egy hús-muffint. Kb 2 másodpercig tartott. 😅

Nem ilyen rövid ám a lába 😂


Ma meg random bekínált a vodafone egy 12-es mini almás telefont, és hülye dolog, de először még mondtam is Alannek, hogy nem kell, mert a mostani XR-ral nagyon elégedett vagyok, de rávilágított az okos férjem, hogy úgyis lesz majd valaki, akinek a családban jó lesz ez vagy az. Kipróbálom az újat és ha tetszik annál maradok és a régit eltesszük, ha meg nem tetszik, az újat megkapja vki más. Ha minden igaz, hétfőn meg is kapom, úgyhogy ki fogom tudni próbálni rendesen a mini-nyaralás alatt.

2 megjegyzés:

Lazac írta...

Jujj de jó lesz Nektek! Várom majd a beszámolót! :):)
Tomi nagyon rendes, hogy hazamegy addig, mégis más érzés, hogy egy igazán felnőtt is lesz otthon, bár szerintem a fiúk már megállják a helyüket. Larsi nagyon cukker a fotón ♥ Csongi is így járt, neki is elköltözött a srác, akivel közösen bérelték a lakást, összeköltöztek a barátnővel. Mondjuk ez érthető, de most neki is dönteni kell, keres valaki normálisat, vagy fizetheti egyedül a nem kevés bérleti díjat. Érezzétek nagyon jól magatokat! ♥♥

Verus írta...

Köszi szépen!
Szerintem Tomi élvezi, hogy ő lehet a kiskakas itthon, főleg, hogy lassan mindegyik öccse a fejére nő. 😅😂
A srácok megosztották a snapchat/insta storyban, hogy szoba kiadó, ezt még csak ismerősök látják, és 2 órán belül 5 ember jelentkezett, higy érdekelné őt. Tudtam én, hogy nem lesz ott gond, csak bosszantó. Mert a másik lány 2 hónapot adott, azalatt simán találtak oda embert. Remélem, hogy Csongi is talál havert maga mellé.