2020. november 15., vasárnap

Kari dipomaátadója

 Ha A szerv egyetemét (a munkahelyem😅) a szervezetelenség egyetemének hívom, akkor a Trinity-t is hasonlóképpen kellene illetnünk.. 
Október eleje óta heti rendszerességgel írt Kari nekik, hogy mi lesz a diplomájukkal.. akkor lezajlott egy kérdőívezés, lehetett online átadóra jelentkezni, vagy kivárni ennek a sz*rnak a végét és majd egyszer élőben megkaphatja a diák.
Kari az onlinet választotta, talán írtam is, így csak a dátumra vártunk.
Konkrétan múlt pénteken kapott egy emailt, hogy akkor a következő héten valamikor majd lesz.. de hogy mikor arra már nem tértek ki.. ami csak amiatt volt izgi, mert ugyan a köpeny-kölcsönző cég az elpostázza a köpenyt, de 3-4 munkanap míg kiér.. úgyhogy hétfőn már annyit írtak, hogy akkor péntek, 13.-án lesz. Gyorsan megrendelte Kari a köpenyt/kalapot. Újabb email.. ja nem, inkább szombat, 14.-e, délután 5 óra. 
Pénteken érkezett meg a csomagja, de akkor már nem tudtunk kimenni a parkba (szigorú 5 km-es korlátozás van ugyebár) fotózkodni.. szombaton meg egész nap szakadt az eső.
Közben megkapta a linket, ahol majd tudjuk követni az eseményeket.
Igyekeztünk feldobni a lakást, de nem lehetett sehol kapni “graduation” bannereket, így olyat vettünk, hogy mi írtuk rá azt, hogy Congrats Kari. Vettünk lufikat is, Benivel kitakarítottuk a nappalit, a kandallót ő pucolta ki, (és ha már ilyen szépen leszedtünk mindent róla és üres volt, meg tiszta, feltettük a karácsonyi fenyődíszt rá, ugyan jövő hétvégére terveztem, de így volt praktikus. Persze fények nélkül..)




Alan lefőzte az ünnepi ebédet, én előző nap megcsináltam a somlói galuskát, úgyhogy ebéd után fotózkodtunk, amíg el nem kezdődött a online esemény. 
Próbáltunk a ház előtt normális fotókat csinálni, de ez a rohadék eső valahogy vízszintesen is esett meg hideg szél is fújt baromira, a hajam két perc alatt szutyokra ázott.. mindegy, vicces volt végülis, ahogy küzdünk az elemekkel.








Persze mindenki felpróbálta a köpenyt, kihagyhatatlan lehetőség.. 😂




A közvetítés elindult, és már 20 perce nézzük, mikor kiderült, hogy ez egy tök másik osztályé.. mivel full latinul van az egész ceremónia igazán csak akkor esett le, mikor   Kari mondja, hogy ezek az emberekről fogalma sincsen, hogy kicsodák..illetve mikor valami arte ingeniaria volt kiírva..
Úgyhogy nagy nehezen megtaláltuk az ő osztályát, végignéztük azt is, de Kari hiába küldött magáról be fotót, elfelejtették odatenni a nevéhez (Alan meg photoshopolta később, a családi emlékkönyvbe ) .. 





... a lényeg, hogy a gyerek megkapta a diplomáját, most már hivatalosan is immunológus lett. 

Sikerült édes pezsgőt venni, azzal koccintottunk, majd az este biliárdoztunk és koktéloztunk még, de mikor mindenki már csak ücsörögni akart, akkor Kari lehozott egy doboz bingót, hogy ezt vette a családnak karácsonyra, odaadja előbb, játszunk vele ma este.. 11-ig nyomtuk, amilyen kis egyszerű, olyan vicces. 




Ezt pedig ma hajnalban lőttük a parkban, legyenek szebbek is, mint a ház előttiek..






5 megjegyzés:

Lazac írta...

Ti annyira normális család vagytok, hogy mindig hálát adok azért, hogy ismerhetlek! ♥♥
Ki más lenne képes ennyi mindent megtenni a gyerekéért azért, hogy később is emlékezetes legyen ez az esemény? Szuper képek, tényleg nagyon tetszenek és remélem Karinak is örök emlék lesz így is a diploma átadója! ♥♥♥ Gratulálok itt is még egyszer neki és persze Nektek is. ♥

Verus írta...

De cuki vagy, köszi szépen a kedves szavakat! 😘💝
Az tuti, hogy örök emlék marad, mindannyiunknak. Vannak plusz pontok emellett az átadó mellett, mint pl mindenki láthatta. Ui a hivatalos átadón max 2 fő lehet bent.
Köszi mégeyszer, a jó kívánságaidat át is adtam. 😘

Lazac írta...

:* ♥♥

kisrumpf írta...

Jó látni a gyerekek sikerét!

Verus írta...

Köszi szèpen!