2019. május 6., hétfő

Májusi hosszú hétvége

Ismét egy jó kis hétvégén vagyunk lassan túl..  A nagyok is hazajöttek, anyák napja miatt, kaptam virágot, Raffaello-t, egy nagyon édes kis nyakláncot, Bombay-t (:), parfümöt és egy ultraszép cipőt Alantől (már csak ruha kéne hozzá, meg talán egy táska :D ) Külön öröm, hogy idén beért az orgonabokrom és 4 év után végre virágzott, így anyáknapjára a saját orgonabokromról kaptam a virágot a gyerekektől.



Már csütörtökön lehetett látni, érezni, hogy szép időnk lesz, aznap este el is mentem én is bringázni Alannel, (12 km- én az ő szupi bringáján, ő meg a közös családi vassal jött, amit 2szer olyan nehéz tekerni.).
Szombaton ragyogó napsütés volt, isteni burgereket csináltunk, de kaja után valamit akartunk közösen csinálni, így újra elmentünk a Coumshingaun Lake-hez, mert sem Tomi, sem pedig Jancsi nem járt még ott. (Kari meg volt ott velünk, és aznap dolgoznia kellett már)
Elmentünk, persze a fiúk felmásztak a legtetejére, mi passzoltuk, Alan lábujja még nem teljesen gyógyult meg. Így mi csak a tóhoz mentünk, majd később a "kistó"-nál találkoztunk.
Ők fentről fotóztak, mi meg lentről.


















Vasárnap is nagyon szép időnk lett, így a tervezett tepsis csirke helyett, grilleztünk.. gondoltunk egy nagyot és megvettük a Lidl-ben kapható mobil tűzrakót, amit már nézegettünk párszor, hogy de jópofa lenne..szalonnát sütögetni, bográcsozni.. és abban grilleztünk, este tábortüzeztünk (szalonna nem volt) és iddogáltunk, ma pedig bográcsban paprikás krumplit főztünk. Állványunk nem volt, a bográcsot is még V-ről hoztuk magunkkal, de Alan feltalálta magát és ad hoc átalakította az egyik fekpad állványát, bogrács állvánnyá.. :D Mára az idő már hűvösebb lett, de arra pont kiváló volt, hogy megfőzzük a parikást. :D 


Larsie vigyázott a kolbászokra :D 










3 megjegyzés:

Lazac írta...

Gyönyörű az a tó vidék! ♥♥♥
A leleményesség veletek van, meg az Erő is. :D:D:D

Verus írta...

Köszi szépen!
Képzeld, most néztem, hogy az előző posztnál lévő kommentedre nem küldte el a rendszer a válaszomat..azt is köszönöm, itt is, még egszer. :D
Pusszanás!

Lazac írta...

:) :* Sebaj, az ember néha csak odagondolja a választ, de úgy is megkapom. :):)