2018. december 15., szombat

9 nap....

Hihetetlen, hogy már csak egy dolgos/iskolás hét van hátra a 2018-ból..
Nem akarom azt írni, hogy elrohant ez az év, mert az azt jelenti, hogy öregszem :D ..mert anno, mikor a nagyanyám és a barátnői ezt hajtogatták, akkor én a magam kis 10-12 évével nem értettem, hogy hogyan rohanhat el az, ami szerintem meg dög lassan telik el..

Mindjárt karácsony, az ajándékok mind megvannak, sajnos a nagybevásárlás nem úgy sikerült, ahogyan terveztük. Pl mákot nem kaptunk, pedig emiatt mentünk el egy nagyobb lengyel boltba, de ott épp elfogyott és majd talán hétfőn hoznak (csesszék meg, nem tervezünk már nagyobb utakat karácsonyig) van konzerves mák cucc a makowiez-hez (a lengyel beigli) egyszer már jártunk hasonlóképp (avas volt a dunnes stores-os mák..és 23.-án  már hol a retekben kaptunk volna mákot, sehol..) és vettünk olyat..de nekünk nagyon sok benne a kandírozott gyümölcs, meg a mazsola..
Szóval a fagyasztóban levő magyar mákot kell beosztanom, ami max 1-2 beiglire lesz elég..
Már mindenkivel le van szervezve az érkezése napja, Hannáék már kedden érkeznek!

Újabb brutális vihart kaptunk, ez azt hiszem Deirdre nevet kapta, konkrétan olyan, mintha valami katasztrófafilmben lenne az ember.. ki sem szabad mozdulni, mondjuk kedvünk sincs hozzá.
Remélem, hogy mikor repülünk, akkor épp szünet lesz a viharokban, utálok viharos időben repülni.
Az időjárást figyelve sanszos, hogy ugyanilyen szutyok időnk lesz Svédországban is, hó nélkül..:( De még 10 nap addig, bármi lehet.

Szeretem időszak jön.. 




2 megjegyzés:

Lazac írta...

Beszéljük meg, hogy jövőre időben feladok Nektek mákot meg diót csomagban :):):) Drukkolok, hogy jó időtök legyen a repüléshez meg ott is. :) A karácsonyi készülődéshez pedig nyugodt, békés időszakot kívánok. :) :*

Verus írta...

Ok, megdumáljuk! 😘💝 mondjuk a vemendi dio ott figyel a fagyasztoban, abbol jo sokat hoztunk iden is..csak makbol azt hiszem 2-3 zacskot vettunk, hogy azt ugyis kapunk majd itt is...hat nem. :)
Neked is hasonlo jokat kivanok a karacsonyi keszulodeshez! 💝🎄🎄🎄