2018. január 7., vasárnap

Vissza a mindennapokba

Még december 22.-én este döglött be a mosógépünk, amit az előzetes kalkulációk után - mmint, hogy mennyibe kerülne a javítása - lecserélésre ítéltünk. A currys-ből rendeltünk egy akciós, alap modellt, amit ki is szállítottak még 28.-án, így csak egyszer kellett elmenni az utcai gigamosodához. Gondoltam, ezzel letudtuk az év végi-év eleji negatív dolgokat. 
Tegnap előtt jövök haza munkából, mikor mondja Alan, hogy a laptopom nem veszi fel a töltést.. Remek. Valószínűleg nem nagy dolog, csak a csatlakozót kell kicseréltetni, de az nem most lesz. Most a Karácsony után, mosógép vásárlás után nem igazán van rá keret. 

Influenza járvány tombol, sajnos Alan is és Tomi is beleesett.  Alan ritkán beteg, legutóbb sok éve már, durvább gyógyszert is csak a gázolása után szedett. Most nagyon nehezen gyógyult meg, már karácsony előtt vacakul volt, es hullámszerűen lett jobban-rosszabbul. Talán most már tényleg kifelé megy. Tominak is majd 3 hétig tartott, míg kilábalt.

Brutális idő volt a héten, Elenor nevű vihar tombolt, tarolt, így a szünet ellenére be voltak zárva a fiúk a házba. Úgyhogy pénteken moziba mentek, végre megnézték a legújabb Star Wars-t. 
Tegnapra lecsillapodott a szél egy kis időre, fel tudtunk menni a Devil's bitre, dagonyáztunk ugyan, de jól esett, igaz a csúcson brutàlis szél fújt, max 5 percet lehetett ott tölteni. Jöttek Hannáék, jött Jancsi barátnője is, Kaci, meg Damienék kutyája, Luna. Délután még elmentünk Portlaoisba, Hanna akart egy utolsót vásárolni. Nálunk meg Marci nőtte ki a cipőjét, Beni a gatyáját, azt kellett venni.
Durva hidegek jönnek, hátha a dög vírusokat kinyírja, mennek vissza a fiúk a közösségbe, nem lenne jó, ha valami sz@rt elkapnának.


Szóval holnaptól suli, ma utaztak haza Hannáék, karácsonyfa leszedve, visszadobozolva, jöhetnek a jó kis mindennapok, remélhetőleg semmi extra gubanccal. 

1 megjegyzés:

Lazac írta...

Remélem a többi nyavalya elkerül már Benneteket! Gyors gyógyulást a lábadozóknak ♥