2018. január 1., hétfő

Karácsonyi szünet

10 napig tartott a szabadságom, holnaptól újra munka, a gyerekeknek jövő hétfőn kezdődik a suli.
Mozgalmas 10 nap volt: Hannáék hazajöttek Münchenből, Tomi Limerick-ből, Kari Dublinból. Tulajdonképpen tegnap délután óta vagyunk újra csak magunk, mi öten.
A Karácsonyunk nagyon jól telt, hangulatos volt, a fiúk idén már nem klasszikus módon játszottak el karácsonyi dalt, hanem átdolgoztak egyet a saját ízlésükre. Együtt volt mindenki, 26.-án meg még átjött Eoin és Catherine is, így full house volt nálunk. Lars örült nagyon, mert még Tomi barátja David is beesett, akit különösképp imád. (volt, hogy ő vigyázott Larsra)

























Karácsony után sikerült elmennünk a Glendalough-hoz, nem nagy túrára, csak kis bejgli-lemozgatásra. Baromi hideg szél volt, de legalább nem esett az eső.








Kari szülinapját is megünnepeltük: 20 éves lett. Lassan mindennap elmondjuk, hogy hogy rohan az idő, de a gyerekeink születésnapján még inkább elképedünk. Hiszen most születtek....







Aztán össznépi autós kirándulásra is elmentünk, -Hannáék nélkül ugyan, de ők egyrészt programot csináltak aznapra, másrészt a kocsikban már nem lett volna hely nekik. Dingle körtúra, 2017.-ben az utolsó kirándulásunk.
























3 megjegyzés:

Lazac írta...

Nagyon jól sikerült az évzárótok a képek szerint is. :):) Szuper, hogy mindig el tudtok menni kirándulni. ♥ De az még szuperebb, hogy láthatjuk a képeket :):)

Verus írta...

Koszi 😀 Azt sajnàlom, hogy a videòt nem tudom ide feltenni, tùl nagy.. De majd ügyködök rajta.
Boldog Ùj Èvet Neked! 💝

Lazac írta...

Nektek is Verusom!♥♥