2014. január 27., hétfő

kis-nagy lépések

... most a nagyok (Hanna-Kari-Tomi) lépéseiről van ám szó :))

Hannus szert tett tavaly egy ingyenes fodrászatra - az egyik alkalommal a szalon vezetője megkérdezte, hogy lenne-e hajmodell, és mivel igent mondott, ingyen csinálják a haját. Nemrégiben hívott, hogy megy február elején Londonba az egyik fodrászcsajjal, versenyre. 
A scholarship-re leadta az összes esszéjét, áprilisban lesz csak eredmény..

Karinak csütörtökön lesz az elméleti vizsgája a jogsihoz. Durva... megöregedett a csajszi.
Az ECDL vizsgáit szépen teszi le, már 3 megvan, tanév végére meglesz az összes.

Tomi pedig hivatalosan (fb-on LOL) is kapcsolatban van, így már van nekünk egy Vicky-nk. Nagyon aranyos, kedves lány. Tavaly érettségizett, mint Tomi. Showjumper, ami - nagy lovas szakértő vagyok ám muhhhahhha- díjugrató magyarul. Szóval lovagol, vannak lovai és egy nagy nevű ír faszi lovardájában tanul, edz heti 6 napon át. Nem mellesleg májusban vizsgázik, ami, ha jól sikerül, akkor felvételt nyer a budapesti Állatorvosi Egyetemre. Kicsi a világ.

4 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

nincs semmi különösebb hozzászólni-valóm, csak jelezni szeretném, hogy úgy szeretem, amikor frissültök :)

verbena írta...

:) azért köszi a hozzá-m-szólást :)

Maris írta...

Szívem csücskében vagytok még mindig:) Gratulálok a sikerek eléréséhez, az okos gyerekeitekhez, a szeretethez ami egymáshoz köt Benneteket. Kinyitottátok a világ kapuját a gyerkőcök előtt, ez hatalmas dolog!
Puszillak Benneteket! Marcsi

verbena írta...

Marcsi, kösszönjük a kedves szavakat. Jól látod, a gyerekeknek kinyílt a világ, és ez, illetve, hogy másképp kezdjék, mint mi, a legnagyobb hajtóerőnk a mindennapok őrületében.
Nagy ölelés neked is!

Ági, ha lesz nekem fotóm, -és engedélyem is hozzá ;), teszek majd fel fotót Vickyről is.