2012. október 9., kedd

moooove

Legelőszöris:
Bocsánat azoktól, akik azt hitték, hogy bezártunk és kizártunk.. nos 2 szabadnapom volt most, az előzetes terveimben az szerepelt, hogy ismét megpróbálkozok egy profibb dizájnnal, és míg bénázok próbálkozok, bezárom a blogot - mint legutóbb is. 
De az élet időnként közbe szól.
Szombaton elköltözünk.


Egy éve már, hogy bekerültünk a social housing rendszerbe, ami egy végeláthatatlan valami, és semmi esély nincs arra, hogy mi kapjunk bmiféle bérleményt is így, de egy pár hónapja képbe került egy Long Leasing scheme, ami egyfajta könnyítést jelent nekünk, a jelenlegi albérleti árunk 2/3-át kellene fizetni a maradékot meg a tanács kipótolja. Röviden. Persze ez sokkal bonyolultabb, meg macerás, de a lényeg, hogy tegnap felmerült egy lehetséges ház, közelebb a sulihoz, kicsit nagyobb is, mint ez..  megnéztük, kicsit lepattant, de mivel mi mi vagyunk, tudjuk, hogy mire vagyunk együtt képesek, így ez nem akadály. Különálló, 6 hálós, plusz nappali-étkező-konyha.. jóóóó lesz.
Ma megkaptuk a papírok részét, miszerint szombati nappal felkínálják a házat, addig még ki kell töltenünk 2 papírt és abból fogják megállapítani a tényleges lakbérünket.
Így most pakolunk, szortírozunk, intézkedünk -telefon-net-posta átirányítás. A 2 évvel ezelőtti tapasztalatainkból kiindulva akkor egy jó 6 hétre búcsút intünk.
Nagy ölelés!

5 megjegyzés:

Mari írta...

Sok örömet kívánok az új otthonhoz,és sok szerencsét a gyors, és probléma mentes költözéshez!

Napocska írta...

Jó pakolást és esemény mentes költözést.

verbena írta...

Vcs, hát végülis már egy jó ideje tudtuk, hogy lesz ez a ház, csak az nem volt tiszta, h mikor is. Mi meg addig nem akartunk örülni nagyon, amíg nem lett konkrét a dolog. És mivel pénzről van szó, depláne a miénkről, perszehogy meghajtjuk a dolgokat, h mielőbb költözhessünk. :D

Marcsi és Napocska, köszi nektek is a jó kívánságokat. :D

Bodza írta...

Ez remek hír, hajrá pakolás! ;) legyen sok örömetek az új otthonotokban!:)))

verbena írta...

Köszi neked is Bodza :)