2012. október 30., kedd

20 éve ...

Hogy mi történt 1992. október 30.-án?


- Göncz Árpád államfő a médiatárgyalások folytatására kéri a 6 parlamenti pártot, ám Antall József miniszterelnök lezártnak tekinti a megbeszéléseket a kormány megbízottja és a frakciók között. A köztársasági elnök először a pártok képviselőivel, majd a kormányfővel tanácskozik a Televízió és a Rádió jövőjéről.  Magyarország engedélyezi azoknak az amerikai felderítőgépeknek az átrepülését, amelyek a NATO kötelékében a bosznia-hercegovinai légteret ellenőrzik.


–       A Fidesz alapvetően elhibázottnak tartja a kormány jövő évi költségvetési tervezetét, ugyanis a fiatal demokraták szerint jövőre még nem lehet gazdasági növekedésre számítani.



–       A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája elengedhetetlennek tartja, hogy az alapvető élelmiszerekre és a háztartási energiára 1993-ban se kelljen általános forgalmi adót fizetni.



–       A vasas szakszervezet tiltakozik a kormány jövő évi költségvetési, adózási és társadalombiztosítási elképzelései ellen.



–       Budapesten leteszik a magántőkéből, külföldi segítséggel felépülő Corvin Egyetem alapkövét.



–       Budapestre érkezik a szerb trónörökös, Karagyorgyevics Sándor és felesége.






De ez nekünk semmit sem számít, ugyanis -magyar idő szerint-  20 évvel ezelőtt, ezekben a percekben mondtuk ki a nagy IGEN-eket. :D 




3 megjegyzés:

verbena írta...

:)
köszönjük szépen. :))))

Levin írta...

Gratulálunk!

verbena írta...

köszi nektek is:)))