2012. október 31., szerda

Halloween

Miután Beni kellőképpen az ember idegeire ment (a mikor-megyünk-már-t  milliószor hallottuk a nap folyamán), meg az eső is elállt, és a nap is lenyugodott, beindult a halloween-i nagyüzem.. 
Ezen az új helyen is kicsit kiesünk a lakóparkból, így csak a nagyon bátor gyerekek vetődtek erre, és idén az is előfordulhat, hogy marad az osztogatásra megvett csoki-nyalóka-trutyiscukorka kombóból, Marci barátjának pedig külön csináltunk egy kisebb zacsit, ő ugyanis mogyoróallergiás.
A fiúk idén is többször fordultak, pedig vittek nagyobb táskát. Kaptak pénzt is, meg csipszet, meg kopoNYalókát, meg csokit, meg mályvacukrot .. tőlem reggel, délben is kaptak extra adag narancslevet, meg még bepróbálkozok a szilvalekvárral, preventíve.
A tököket idén a Lidlben vettük, aránylag jó áron.
Mind3 fiú saját maga tervezte meg a díszítést, én csak Beniét vágtam ki. Sajnos hiába a nagy igyekezet, Beni tökfejének bizony letört az egyik foga, de a kreatív férjuram megoldotta: tűzőgép kapoccsal 2-3 helyen is megtámogatva, visszatette.
Idén is jó móka volt. :D 
És hogy most mit fog Beni annyira várni..? Hátpersze, hogy a Télapót ( 36 nap) meg a Karácsonyt .. (még 54 nap..)





















1 megjegyzés:

verbena írta...

:)) az volt, a fiúk teljes megelégedésére :D
_elvileg_ ott van a fehér hintőporos smink rajtam, sőt, még vérfoltok is voltak rajtam. (Buddy lámpafénynél ijedten meg is kérdezte, hogy tudod, hogy valami vörös foltok vannak rajtad..? :)