2012. május 9., szerda

blablabla..

Durván rohannak a napok, annyi minden történt az elmúlt 2 hétben, mint máskor 2 hónap alatt.. asszem.:)

Elromlott a mosógépünk pl. és úgy alakult, hogy 2 vadi új is lett.. aztán ez idő alatt rájöttem, hogy a kutyából nem lesz szalonna.. és arra is, hogy ha valakire én megharagudtam egyszer, akkor nem szabad azt elfelejteni, mert okkal haragudtam meg, hiába telik az a rohadt idő el, akkor is a gyökér, gyökér marad. Hogy finom legyek és nőies.

Beni még mindig nem kapott időpontot a vérvételre, nekem meg közben már az eredmény is visszajött: makkegészséges vagyok. :) (mikor influenzával a dokinál jártam, szemrevételezte a gigámat, és nem tetszett neki, hogy vastag, így kért pajzsmirigy-szűrést, meg egy általános vérképet.. ) 
 Ha már időpontok: fogászatokat is elintéztük.. Tomi féléves kontrollját, Jancsinak volt egy lyukas tejfoga, azt betömettük, Marci elesett és fájlalta a fogát, őt megröntgenezték és 6 hét múlva újra megnézik, amikoris majd Beni is jön egy kontrollra.

Hannus art-gyakorlati vizsgája lezajlott: egyik nap egy szobrot kellett csinálniuk, másik napon csendéletet, meg egy egész alakos képet és egy portrét ugyanarról az emberről.. ehhez Karit kérték fel modellnek, aki állítólag majd még fizetést is kap majd.. :)
A német szóbeli jól is ment.

Sikerült ebben a nagy katolikus rendszerben elintézni, hogy Marci nem fog elsőáldozni, (ugye-ugye...? anno odahaza rendesen a vérem szívták, hogy miért nem járnak a gyerekek hittanra.. itt meg csak annyit mondtunk, hogy mi nem szeretnénk.. és kész.) 

Anyák napjára kaptam egy kazal rózsát, és isteni bonbonokat.. milyen jó is hat ilyen szuper gyerek anyukájának lenni.. :D Az orgona még csak bimbódzik, valahogy nem tesz semminek és senkinek sem jót ez a hülye hideg idő.
Ettől függetlenül valahogy nem telik el úgy autóutunk, hogy ne csodálkoznék még mindig rá mennyi árnyalata is van a zöldnek. (vajon annak is 48, mint a barnának?)

Felkerült az ismerős listámra pár régi osztálytársam..fura "látni" őket, így több, mint 20 év után.. családosak, gyerekesek, a fiúk kopaszok.. rohan az idő. Idén 37 évesek leszünk/lettek.. 

Felteszek pár fotót Hannus szülinapjáról is, persze most nem sikerült normális képeket lőni.. Szerettünk volna valami olyat adni neki, amit majd az egyetemi évei alatt is tud használni, és mégsem aranyárban van. Először ebook-reader-re gondoltunk, de Buddy teljesen elképedt azon, h pl. a Kindle Touch-nak  mennyire nem áll arányban az ára-hasznossága.
Végül egy tabletet kapott, nem márkás, de szuper ebook-reader van benne (már több, mint 400 könyvet is rátöltött a lyány), és mellette másra is alkalmas.. (pl. giga méretben tud rajta Beni Angry-birds-özni.. muhhahhhaaa)
Az egyik legjobban eltalált ajándék volt, végre.. szinte klotyóra is azzal megy a gyerek..




2 megjegyzés:

Vizicsibe írta...

Gratulálok utólag is Hannus szülinapjához, a remekül megválasztott ajándékhoz és a 2 új mosógéphez. :):):)
Jók a fotók nagyon :):):)

verbena írta...

Hahhha.. és köszi :P