2011. október 10., hétfő

apróságok

Lassan csordogálnak a mindennapok velünk.
Kicsit szürke, meg esős, meg borús, de közben sok-sok kis apró dolog teszi színessé..:
- Marci is belépett a parti-patkány státuszba, beindult a szülinapi-parti-szezon nála is.. A hétvégén Kilkennybe mentek bowlingozni. K. anyukája felhívott a buli előtt, beszámolt, hogy ki is ő, meg nyugodtan leinformálhatom, az X tanárnéni a szomszédja, és mikor szombaton jött Marciért, előre bekészített ülésemelővel a kocsiban, akkor tudtam, hogy csak egy kicsit kell aggódnom. (mer' azért én az a fajta vagyok, h nem szívesen engedem őket más kocsijába..)
- Buddyt nem ismerte meg a régi szomszédunk.. :) Ő lelkesen üdvözölte, a nő kissé hidegen fogadta a köszönést, majd engem felismerve elkezdtünk csevegni: család-gyerekek-ki hogy van....kérdezi, h és hogy van az én férjem.. mondom, jól, de hát ez a pasi itt mellettem ő. Basszus, akkora jelenetet rendezett, hogy azóta is fel-felröhögök. Nem mellesleg a férje tegnap bejött a munkahelyemre, h hallja, h Buddy hogy lefogyott.. és hát hogy?..
- Beni lelkesen készül a halloween-re, festett képet Hannával, tervezi, hogy minek öltözik be idén (pók vagy ördög) és "anyuuu, ez úgyis olyan jó kis móka lesz!' :) Hát ja. Tele a lakás kikönyörgött tarantellákkal, a minap ébredéskor egy bazi undi szőrös izé volt a párnámon, mert Beni ezekkel alszik, és ha Ő jön, akkor jön a Póki is.

Nekem jó hír, hogy végre-végre beindultak a kedvenceim amerikában, így szabad estéinken a KANDALLÓ mellett Dexter és House meg Szülfel, és levezetésként egy kis Gray's Anantomy.


Nincsenek megjegyzések: