2010. július 13., kedd

nyaralás-röviden-pozitívan



Először is az, hogy Brunci az utolsó napjait velünk töltötte. A morbiditás ellenére valahogy megnyugvást okoz az, hogy velünk volt, és mi temettük el.

Buddyéknak sikerült ismét talit szervezni , igaz Tücsiéket nagyon hiányoltuk, de majd jóóól megnyerjük a lottót és köv.-ő össznépi fórumtali itt lesz, nálunk. :) Szóval remek nap volt, a gyerekek szerint is az egyik legjobb napunk volt.

Hanna nagy örömére jófej szülők voltunk, és meghívtuk Damient 10 napra. Kibérelünk egy 9 személyes transitot (amit aztán csak száguldó kecskeólnak hívtunk... huhhh.. tiszta Argo-fílingünk volt, na. ) és bejártuk Bp-et, a Balcsit, Pécset, nagymamás látogatást is megejtettünk.
Kapott érzelmeket bőven, és az a srác, aki puszilkodni sem tudott, a 8. napra kézfogás-puszi-átöléses búcsúban profi lett. Imádta a reggeliket, a meleget, a Balatont.

Buddy szert tett egy igazán pompás kis jazz-gitárra. Régóta vágyott rá, nagy öröm nekem is, h sikerült beszerezni egyet.

Az utazás. Az tök jó volt. A fiúk imádták a repülést, nekünk meg tényleg király volt az utunk.

Írországa jövet sikerült belefutnunk abba a hőhullámba, ami most tombol odahaza.. Belgiumban 38 fok volt délután kettőkor. :O Jóval a kompunk indulása előtt értünk Calaisba, így lejjebb csorogtunk a tengerpart mentén, és találtunk egy Wissan nevű kisfalut, ahol akkkkkora plázs volt.. szóval fürdés, jóidő.. király volt.





Nincsenek megjegyzések: