2010. április 28., szerda

vegyes

Pörgünk ezerrel... semmi különös, csak szervezünk, tervezünk, variálunk.
Az otthonlétünk alakul - ami tuti: megyünk és vissza is jövünk.. hogy megállunk Londonban is majd.. meg megrendeltük a gatyarohasztó meleget. :)

A szülinapi ajándékok megérkeztek hétfőn, de az kissé bosszantó, hogy egy igen fontos levelet vártunk otthonról, de a #>&>#@# vulkáni izé miatt valahol elveszett. Szerencsére ajánlott levél, de fogalmam sincs, h a magyar posta mennyi idő alatt nyomoz utána, másrészt a levél kellene, de mihamarabb.


Nemsokára véget ér a suli, Hanna már május közepén befejezi, Tominak június 4.-ével ér véget: összességében nagyon jó kis évük volt, tartalmas, és felejthetetlen. Már megérte, h itt vagyunk. :D A fiúk is készen állnak -azt hiszem-, hogy bekerüljenek suliba. Az angoljuk alakul, egyre ügyesebbek és ha azt szeretnék, h Beni ne értse mit szeretnének: angolul kérdeznek. Persze Benit sem kell félteni, ugyanis ő aztán tényleg nincs tanítva, de a minap megállt Buddy előtt és megkérdezte: "Can I have your laserpointer?" :))



3 megjegyzés:

Szunyo írta...

30 napig keresik az ajánlott leveleket, aztán kijön egy határozat, hogy ez tényleg eltűnt éas a feladónak megfizetik a feladási díj 16-szorosát. Akkor is bosszantó...

verbena írta...

Ah, köszi.. tavalyelőtt tűnt el egy ajánlott levelünk, uerről a postáról.. akkor kaptunk 5000 forintot, de ez azon nem segít, hogy hiába vár az ember.

verbena írta...

Tádáámmmm: ma megérkezett a levelünk. :)