2009. október 16., péntek

újabb helyzetjelentés

Beni és Tomi elkapott valamit: kedd este óta betegek. :(
Voltunk orvosnál is, nem a röfi-kór, de Beni bizony két napig 40 fokos lázakat produkált, iszonyat gennyes-tüszős a torka (AB-t kap rá), Tominak "csak" 38 körüli volt a láza, de piszok gyenge, WC-re is alig bírt kimenni.
Ma már egy fokkal jobban voltak, már ami a lázat illeti, de mivel semmit nem tud enni Beni (minden csípi), így elég nyűgös, Tomi is beaftásodott, szóval... fasza, na.

Több eseményről akartam már legalább egy-egy fotót betenni, talán a 7végén sikerül.
Egyrészt Hannusék suli weblapjáról nyúlok egy fotót, amin szörf-ruhában van :p, másrészt a legutóbbi kirándulásunkról, amikoris a váltó behalt..
Aztán készülnek a gyerekek a Halloween-re.. bevásároltattak velünk jelmezeket: Benié egy sárkány, amit én krokodilnak néztem :DDD, Jancsi Drakulaként fog vonulni, Marci pedig egy foszforeszkáló csontvázként. Tomi, -aki kísérni fogja őket a csoki-beszerzőkörútjukon- egy gusztustalan, trutymós álarcot talált magának, és egy szörny-kezet, ami szőrös és bibircsókos..böááá...

4 megjegyzés:

Iboly írta...

Jáááj! De jó, hogy nálunk még nem terjedt el túlzottan a Halloweenezés. ;)))

verbena írta...

Bizony, de itt ugye evvan, nem akarnak kimaradni belőle.. :P DE legalább a húsvéti locsolás nem szokás.. :DDDDD

cory írta...

Jobbulást a fiúknak!
Fú, ezek a jelmezek brutálisan hangzanak :) Remélem, lesznek képek :)

Ann írta...

Na, hóvannakaképek???

Iboly, a Tescoban már belefutottam (értsd: az útba rakták) egy adag jelmezbe... mondom: ez meg minek, hol van még farsang (de milyen jó is lenne a drámafoglalkozásokra..)