2009. október 25., vasárnap

521.

Elkezdődött az őszi szünet (Mid-term break), ennek örömére levágtam Tomi haját. :P Már régóta piszkált vele, de próbáltuk meggyőzni arról, hogy jól áll neki a fél-hosszú haj. Eddig bírtam. :)

Nagy kimoccanós terveink nincsenek a szünetre, mert egyrészt a kocsi porbléma még mindig adott, másrészt olyan bolond idő van, hogy ihaj, harmadrészt ez a legforgalmasabb időszak mekiéknél Karácsony és a nyári szünet között: ergo alig van szabadnapom ez alatt a 10 nap alatt.
A laptopomat végül mi vittük el Tullamore-ba, mert valahogy elfelejtettek érte jönni.. :O Csak a szállítgatás min. 10 nap, a javítás ideje nem ismert. A boldogságom határtalan.

A kórságokból meggyógyultak a srácok, (kopp-kopp) és mivel közel egy éve voltak utoljára betegek, remélem ez volt most legalább egy évig az uccsó.

8 és fél hét múlva Karácsony.. ez most azért lett ilyen korán időszerű, mert a szaloncukrot, és az ajándékkönyveket be köll szereznünk, kellő időben. (a helyi magyar boltban ezidáig 2x vásároltunk: tavaly dejót, és pár napja cérnametéltet.. Jancsi húslevest kívánt, és ahhoz vettünk.. 2 euró 50 centért… ha lehet, kihagynánk a náluk vásárlást)
Kari előtt szeretném majd megnézni az idén (!!) megnyílt Ikeát, de az onlájn katalógusukat nézegetve, kicsit más az árképzésük, mint otthon. Legfeljebb veszek egy pár mécsestartót, úgy sincs :))))


Nincsenek megjegyzések: