2009. július 5., vasárnap

20 nap múlva...

.... megyünk haza.

Mindenki várja, tulképpen nem is tudom, hogy mit... mert az a fajta honvágy egyáltalán nincs meg senkiben, amiről több helyen olvastam ('sírt a gyerek egy évig, hogy menjünk haza..' és tsi).
Mi kicsit vegyes érzéssel állunk a dolgokhoz... pl. elég sokba kerül ez az egész, és ha az ember sokat költ egy nyaralásra, akkor elvárja, hogy jó legyen.. de tapasztalva a tágabb, régi környezetünk furcsa viselkedését irányunkba, valahogy tudom, érzem, hogy ez az egész nem lesz felhőtlen és konfliktusmentes.
Ugyanakkor alig várom, hogy Bruncit megbungyurgassuk, vagy pl. hogy a Balcsi partján legyek, és annak ellenére, hogy kövérebb vagyok, mint 4 éve, megmártsam a habtestemet a Balatonban.
És várom azt is, hogy pihenjek, mert most nagyon hajtós a meló, és már megint kezdek kiakadni.

Konkrét tervünk nincsen, hogy mikor hol és mit fogunk csinálni... jó lenne Állatkertezni, (a Vidámpark kilőve... kb.13 éve voltunk ott utoljára, Hanna kicsi-Tomi pici. A mostani áraikat megnéztem: 35000 forint lenne a belépő.. :OOO Asszem ezt kihagyjuk.)
Anyósom, nővérem számít a látogatásunkra, jó lenne a régi haverokkal találkozni, szó van egy Buddy-fórumtaliról..
Meglátjuk.

Az biztos, hogy megyünk, és hogy vissza is jövünk. :P




2 megjegyzés:

cory írta...

Gyertek hozzánk :) Mi örülni fogunk nektek, az tuti. Igaz kicsit kicsi, kicsit meleg (dél-nyugati fekvésű panel), de király lenne :D

verbena írta...

:P OK, megdumáljuk.
Jaj, a régi jó kis meleg panel... :D