2024. április 9., kedd

És megint eltelt 2 hét..

Húsvétra hazajött Kari, Tomi is, Tomi hozta is a karácsonyi társasát, az egy laza 4 órás játék. Úgyhogy ettünk, ittunk, társasoztunk, amikor épp kisütött a nap, kimentünk kicsit, hogy gyorsan kiélvezzük azt a ritka pillanatot. 
(Mert pl csak márciusban 285%-kal több eső esett, mint szokott.. komolyan depresszív ez a tél/kora tavasz..)
Tomi hozott sok finomságot a lengyel boltból, Kari csinált egy sós (krémsajtos, sonkás) babkát, én a szokásos kalács-zserbó-fantás süti kombót sütöttem le.
És mivel Alan sokszor valami új ételnél Borbás Marcsi receptjét próbálja ki, nagy fanje lett, most a zserbót úgy csináltam, ahogy ő illetve az egyik kalácsot úgy fontam, ahogy az ő húsvéti kalács recept videójában láttam.
Jött a nyuszi is persze, olyan nincs, hogy ne jöjjön :))



A legfontosabb esemény ebben a két hétben persze Mimike érkezése, úgyhogy emiatt sem tudtam írni sokat a blogba.
Nagyon sokat fejlődött, már gurulgat jobbra-balra, de még nem fordult át. 
Gügyög, nagyon sokat. Nagyon sokat nevet, csak szegényt túl stimuláljuk, valaki állandóan nyüsztöli, szombaton esküvőn is volt, vasárnap meg nálunk gyűlt össze mindenki: Mimivel már 12-en vagyunk, szóval estére nagyon kifárad.
Talán ma eltudunk menni végre sétálni, bár jelenleg metsző szél van még, de hátha enyhül kora délutánra. 



Beni miatt is hazajöttek erre a hétvégére a többiek, szombaton volt 2 előadása, oda is elmentünk szombaton este. Nagyon jó volt, a környék fiataljaiból álló kis társulat adott elő musical betétdalokat. Fantasztikus este volt, nagyon élveztük. 









2 megjegyzés:

Lazac írta...

Bevallom őszintén, nekem a Mimikés képek elrabolták a szívemet! ♥♥ Gratulálok Beninek is, nagyon tehetséges! ♥ És persze a kaják is jól néznek ki :)

Verus írta...

Köszi szépen, persze, hogy Mimi mindent felülmúl. Olyan aranyos kisbaba, imádja mindenki. 😍😍