2023. szeptember 18., hétfő

Busy -busy -busy

 Ahogy cyla mondaná: Millió az ügy! 

Ez van: rohanós mindennapok, eltűnő hétvégék.. és holnaphoz egy hétre jönnek is Z-ék, 5 napra..

Alant heti kétszer kötözik, a fiúk 3an négy felé mennek (hozzuk-visszük őket), Beni csinálja a musicalt (Footloose lesz az idén), Jancsi munkát keres, Marci elkezdte az egyetemet, (Kari meg az új munkát, Tomi meg végre elment nyaralni Portugáliába, és Hannáék hazajönnek októberben egy hétre) Larsie meg 9 lett, de majd akkor kap vmi szülinapi húsos muffint, ha Kari itthon lesz, mert ő a leglelkesebb kutya-szülinap ügyben.
Nekem meg a mindennapi munkán felül extra túlórák is bejöttek, kevesen vagyunk, na. És a tetejébe lesz egy tréning-nap is most szombaton.. 
A hévégén kis felújító festést is megejtettem, csak vendégeink lesznek, meg vízkőtelenítek, Alan meg az új kocsit szervizelte a hétvégén: olajat cserélt, filtereket, tett előre két új hangszórót, szerzett bele pótkereket..a rádiókódot kértük le a hivatalos Hondától, mikor is felhívták a figyelmünket, hogy volt egy visszahívás a légzsákok miatt, és az előző tulaj nem vitte el.. úgyhogy most pénteken visszük is a kocsit légzsák-cserére. (Persze ingyen)

Szóval tényleg millió az ügy, de élünk, megvagyunk. :) 


2 megjegyzés:

Lazac írta...

Az a lényeg, hogy mindenki jól van és egészséges. Ez a legfontosabb. ♥♥♥ Írni majd írsz, ha lesz rá időd. :*

Verus írta...

💝💝💝