2020. augusztus 17., hétfő

Staycation -part 12- Enniscrone beach

 A hét nehezen ment, szabadság után mindig sz*r az első hét. 

Most különösképp fárasztó volt, mert a héten jött vissza a márciusban gyorsan felesketett 125 rendőrgyerek, 3 hónapra. Ezzel nem lenne gond, de én nem tudom, hogy ki-hol élt az elmúlt hónapokban, de hogy ezek az emberek mintha nem hallottak volna semmit arról, hogy milyen szabályok vannak. A folyamatos csesztetés, hogy tartsák má’ a távolságot.. fertőtlenítse már a kezét.. húzzon kesztyűt, ha kajához akar nyúlni.. lefárasztott agyilag. Aztán a csúcs hétvégén jött: a szomszéd faszi 30 éves lett, akkora bulit szervezett, hogy 2 éjjel nem aludtunk. Úgyhogy vasárnap reggel felütöttük a weather.com-ot, hol lesz napsütés, aztán arra mentünk.. 

Ebben az elmenekülős kimozdulásban az is benne volt, hogy lóg a levegőben egy lockdown a mi megyénkre is, szombaton már 200 új eset volt megint, és az egyik új gócpont itt van nálunk: egy gombafarmon dolgozók közt. 

A part csodaklassz: hosszú, végeláthatatlan homokos part, egy nagy részére kocsival is ki lehet menni.. és bár rengetegen voltak, olyan jól távol lehetett az ember a másiktól, hogy fel sem tűnt a sok ember. A homok vastag és selymes, a víz tiszta volt és már-már kellemesen langyos és a szél sem fújt nagyon,  csak kicsit simogatta az embert.














Jancsi maradt, Kaci 18 éves lett, vele töltötte a délutánt. 

2 megjegyzés:

Lazac írta...

A mi horvát utazásunknak is lőttek. :( Szeptember elsejével nem utazhatunk külföldre, nekünk meg szeptember 6-tól volt foglalásunk. Azt hiszem most lett elegem ebből a szar vírus dologból.:( Viszont a Ti képeitek meg csuda jók, örülök, hogy ki tudtatok még mozdulni. ♥

Verus írta...

Sajnálom! 💝☹️