2018. május 18., péntek

Márcsak 61 nap

.. a nyaralásig, az egyik legnagyobb kalandunk lesz:
30 nap, 21 különböző szállás, 13 ország, 3 gyerek meg mi,  és közben összefutunk/együtt leszünk kicsit Tomival is Európában és Karival is.
Mostantól tudunk majd jobban ráhangolódni, már tényleg csak 2 hónap.

Múlt vasárnap köszöntünk el Alan nagybátyjáéktól: remek 10 napot töltöttünk el együtt. Voltunk mindenfelé, bár sajnos a Hook-headig nem jutottunk el, mert rángatott az autó, így Kilkennytől visszafordultunk. 
Alan hétfőn gyertyákat cserélt, de csak kicsit lett jobb, úgyhogy szerviz: ma hoztuk el, egy trafó ment tönkre.
Így egész héten mindenki gyalog járt, hála az égnek jó idők voltak, még jól is esett időnként egy kis séta.

Holnap vendégeink lesznek, anyuka-apuka-3 kisgyerek, de sajnos a 2 nagyobb fiunk nem lesz itthon: Marci Kerrybe megy futóversenyre (a legutóbbin 400 m-ben bronzot nyert és 4*100-as váltóban pedig aranyat. Holnap csak 400 m-en indul), Jancsi pedig a helyi Fleadh-n lesz segítő. (Fleadh -kiejtve: FLÁ- az ír zene, tánc és kultúra ünnepe) Lehet, hogy mi is kimegyünk a hétvégén, ha épp sétálni lenne kedvünk :) 

Hannussal is beszéltünk, a szülinapján Bécsbe és Prágába mentek, csodaszép idejük volt, jól érezték magukat. Jól van, szereti a munkáját nagyon, és készül Szicíliába a hónap végén.

Kari ma ment vissza Dublinba, az uccsó vizsgájára, 5 napra hazajött kicsit feltöltődni, szegény nagyon széthajtotta magát, 10 vizsgán van túl. Utána is marad Dublinban, nem akarja feladni az albérletét, dolgozik ugyanúgy tovább a kávézóban, csak most full time-ban.

Tomit meglátogattuk a múlt hétvégén, csodaszép a lakása, pazar kilátással. Elmentünk a Riverfest-re, de csak nézelődtünk, nagyon nem vettünk semmit (OK, én egy kis churros-t )

Szóval 61 nap.. 


3 megjegyzés:

Lazac írta...

Hű nagyszabásúnak hangzik, biztosan nagyon klassz lesz, akkor hajrá induljon a visszaszámlálás. :):)

Verus írta...

izgattottak is vagyunk, hogy mindent össze tudunk-e hozni, ne legyen vis major..de para is van, egy kicsit.
Még 52 nap.... :D

Lazac írta...

Drukkolok, hogy minden jól sikerüljön! Ügyesek vagytok, biztos nem lesz semmi hiba :)